Δούρου: Ο Μητσοτάκης επιβεβαίωσε ότι είναι επικίνδυνος για την πατρίδα

Δήλωση της Ρ. Δούρου, βουλεύτριας και τομεάρχισσας Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ:

Ο κ. Πρωθυπουργός επιβεβαίωσε ότι είναι επικίνδυνος για την πατρίδα

Με τη δευτερολογία του χθες ο κ. Πρωθυπουργός στη Βουλή, επιβεβαίωσε, πρώτον, ότι είναι επικίνδυνος για την πατρίδα, προκρίνοντας τα εσωκομματικά ξεκαθαρίσματα σε βάρος των εθνικών συμφερόντων.

Δεύτερον, επιβεβαίωσε ότι τα δυνατά του σημεία παραμένουν η πατριδοκαπηλία, η χυδαιότητα, η διπροσωπία, η υποκρισία.

Είναι ο ίδιος που όλα τα προηγούμενα χρόνια κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ ως “εθνική εξαίρεση”, ισχυριζόμενος ότι ο “πατριωτισμός” αποτελεί ξένη λέξη για αυτόν, με στόχο μικροκομματικά οφέλη, εκμεταλλευόμενος πότε το μεταναστευτικό και πότε τα εξοπλιστικά. Είναι ο ίδιος που πριν από τις εκλογές του 2023 δεν δίστασε να εργαλειοποιήσει προκλητικά κι επικίνδυνα, τα ευαίσθητα θέματα της εξωτερικής πολιτικής, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ για δήθεν “παιχνίδια” με τη μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη.

Είναι ο ίδιος που ήταν επικεφαλής της Αξιωματικής αντιπολίτευσης όταν ο κ. Σαμαράς και η ΝΔ διαδήλωναν μαζί με τη Χρυσή Αυγή κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών κατηγορώντας για “προδοσία” την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, που ως κυβέρνηση πλέον τηρεί.

Ο ίδιος που έχει το θράσος να κάνει μαθήματα πατριωτισμού. Επειδή λοιπόν αναφέρθηκε στη γνωστή ρήση του Σ. Τζόνσον περί πατριωτισμού που είναι το τελευταίο καταφύγιο των απατεώνων, δεν έχει παρά να κοιτάξει στον καθρέφτη.

ΑΠΕΜΠΕ – φωτο:eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί