Καλαφάτης: «Αντίπαλός μας είναι πάντα τα προβλήματα των πολιτών»

Όπως τόνισε ο γ.γ. της ΚΟ της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης

«Η Νέα Δημοκρατία έχει αποδείξει ότι θέλει τον κοινοβουλευτικό διάλογο, δεν παρασύρεται σε παραπολιτική, μας ενδιαφέρει μονάχα η πολιτική”.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό “Κανάλι1-90,4” ο κ. Καλαφάτης είπε ότι η ΝΔ έχει πολιτική που παράγει συγκεκριμένα, απτά αποτελέσματα, που έχουν ένα θετικό πρόσημο στο πεδίο, στην καθημερινότητα του πολίτη και στην αναπτυξιακή προοπτική της χώρας.

«Χωρίς πολλά λόγια, εμείς στη Νέα Δημοκρατία κρινόμαστε απ΄τα παραδοτέα μας, από τις πράξεις μας σε όλα τα πεδία. Κάποιοι εκπρόσωποι άλλων πολιτικών κομμάτων, έχουν συνηθίσει να μιλάνε πολύ και να πράττουν λίγο. Αυτή η Κυβέρνηση ακολουθεί μια αντίθετη τακτική. Δουλεύουμε πολύ, παράγουμε αποτελέσματα και μιλάμε λίγο» είπε ο κ.Καλαφάτης.

Απαντώντας σε ερώτηση εάν αντίπαλος της Νέας Δημοκρατίας είναι πλέον το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Καλαφάτης επισήμανε: «Αντίπαλός μας είναι πάντα τα προβλήματα των πολιτών. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει αποδείξει τον θεσμικό τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει όλα τα κόμματα. Δεν έχει σταματήσει σε συναντήσεις του, να επιζητά συγκεκριμένες προτάσεις και έχει αποδείξει μάλιστα, ότι όταν υπάρχουν προτάσεις που έχουν βάση ουσιαστικής εφαρμογής, δεν έχει κανένα πρόβλημα να τις αποδεχθεί».

Αναφερόμενος στον κύκλο συναντήσεων των βουλευτών με τους υπουργούς ο κ. Καλαφάτης, είπε ότι αυτό είναι ένα κεκτημένο που δείχνει και τον δημοκρατικό χαρακτήρα που έχει αυτή η παράταξη στην ιστορική της διαδρομή, και παράλληλα είναι μια σαφής οδηγία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, να συνομιλούν οι υπουργοί με όλους τους βουλευτές.

“Και το κάνουμε αυτό με έναν θεσμικό και δομημένο τρόπο που αφήνει ικανοποιημένους όλους. Και αυτό βοηθάει και τους υπουργούς», επισήμανε ο κ. Καλαφάτης.

(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί