«Τι γίνεται τώρα;»! Ψίθυροι για την Καμάλα Χάρις λίγο πριν την μεγάλη αναμέτρηση στις ΗΠΑ

Ο πλανήτης βρίσκεται μια ανάσα από τις αμερικανικές εκλογές και όλο και περισσότεροι αναρωτιούνται ποιο θα είναι το αποτέλεσμα!

Από την επικαιρότητα στις ΗΠΑ, δεν έχει σταματήσει να προβάλλεται το σχετικά πρόσφατο γεγονός με την ανάγνωση των χειλιών Ομπάμα και Μπάιντεν σε έναν διάλογο που εικάζεται πως αφορούσε την Καμάλα Χάρις (λεπτομέρειες ΕΔΩ)

ΜΜΕ στις ΗΠΑ σχολιάζουν πως ο αμερικανικός λαός και ο κόσμος γνωρίζουν ποια είναι η Kamala Harris και πως αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει τώρα.

Το ίδιο συμβαίνει και με τους Δημοκρατικούς, οι οποίοι όσο περνά ο καιρός δεν είναι καθόλου βέβαιοι για το αν μπορεί η Καμάλα να κερδίσει τον Ντόναλντ Τραμπ σε μία καθαρή και χωρίς νοθεία, όπως φοβούνται οι δεξιοί ρεπουμπλικάνοι, εκλογική αναμέτρηση.

Εντούτοις, καθώς απομένουν λίγες μέρες πριν από την ημέρα των εκλογών, δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να παρουσιάσουν κάποιον άλλον!

Να ξαναβάλουν τον Μπάιντεν μπροστά, ο οποίος υποθέτουν πως ψέλλισε «Δεν είναι τόσο δυνατή όσο εγώ;»! Τον Μπαράκ Ομπάμα ή την Μισέλ Ομπάμα; – αναρωτιούνται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Στέκονται δε στο γεγονός πως ο Μπαράκ Ομπάμα, σε αντίθεση με τη Νάνσι Πελόζι και άλλους, δεν προσέφερε αυτόματη και άμεση αναγνώριση της Καμάλα Χάρις, για να είναι υποψήφια αντί του Μπάιντεν.

Ο Ομπάμα είχε ζητήσει καλύτερη εσωτερική διαδικασία για την ανάδειξη υποψηφίου, ο οποίος θα μπορούσε να αντιμετωπίσει τον Τραμπ.

Αναλυτές στην Αμερική αναφέρουν πως δεν γνωρίζουν τι είδους συμφωνία έγινε για να πάρουν με το μέρος τους οι Δημοκρατικοί τον Ομπάμα και την σύζυγό του!

Για αυτό και όλοι θα ήθελαν να μάθουν τι ακριβώς συζήτησαν εκείνη την στιγμή Μπάιντεν και Ομπάμα. Αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο, καταλήγουν τα ρεπορτάζ: ο Τζο Μπάιντεν και ο Μπαράκ Ομπάμα δεν είναι οι μόνοι μεγαλοδημοκράτες που ρωτούν, βλέποντας τον Τραμπ να πατάει το γκάζι: «Τι στο δ@@@@ θα κάνουμε τώρα;».

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί