Μητέρα κατέσφαξε την κόρη της με 11 μαχαιριές – Πίστευε ότι ήταν στόχος των λέιζερ και της τεχνολογίας

Η Jaskirat Kaur, 33 ετών,ομολόγησε την ενοχή της για τη ανθρωποκτονία της κόρης της Shay Kang με 11 μαχαιριές τον Αύγουστο.

Το δικαστήριο άκουσε ότι η Kaur έπασχε από παρανοϊκή σχιζοφρένεια και πίστευε ότι η κόρη της ήταν στόχος «λέιζερ και τεχνολογίας» πριν μαχαιρώσει την κόρη της 11 φορές στο στήθος καθώς κοιμόταν τη Δευτέρα 4 Μαρτίου.

Ώρες μετά την δολοφονική επίθεση, η Kaur τηλεφώνησε στην αστυνομία των West Midlands και είπε: «Το παιδί μου είναι νεκρό».

Όταν η αστυνομία έφτασε στο σπίτι στο Robin Close, Rowley Regis, η Kaur είπε στους αστυνομικούς ότι είχε δει «προβολές να μπαίνουν και να βγαίνουν» από το δωμάτιο, προσθέτοντας: «Ήμουν εγώ που τη σκότωσα γιατί δεν ήθελα να την πιάσουνναυτά τα λέιζερ.”

Η Καούρ δεν έδειξε κανένα συναίσθημα ενώ καταδικάστηκε την Παρασκευή.
Ο δικαστής Michael Chambers KC της είπε: «Είναι δύσκολο να κατανοηθεί το τεράστιο μέγεθος αυτού που έχεις κάνει. Αυτό που έκανες έχει επηρεάσει πολλές ζωές και η κοινότητα δικαίως έχει συγκλονιστεί.

“Η Shay είχε όλη της τη ζωή μπροστά της. Ήταν ένα χαρούμενο και ικανοποιημένο κορίτσι. Αυτή ήταν η εμφάνιση που έδινε στον κόσμο, αλλά δυστυχώς η πραγματικότητα της ζωής στο σπίτι ήταν πολύ διαφορετική.”

Η Kaur παραδέχτηκε προηγουμένως ότι ήθελε να σκοτώσει την κόρη της τους τελευταίους επτά μήνες, λέγοντας στους ντετέκτιβ κατά τη διάρκεια μιας αστυνομικής συνέντευξης: “Δεν μπορούν να την υιοθετήσουν, δεν μπορούν να την πάρουν. Δεν θα έχει νόημα, αλλά για μένα έχει .

«Ανησυχούσα μήπως μεγάλωνε η Shay. Ήξερα ότι έπρεπε να υπάρξει μια ημερομηνία λήξης. Θα τη σκότωνα ξανά. Ήθελα να πεθάνει, δεν το μετανιώνω”.

Το έτος πριν από το θάνατο της Shay, αυτή και η μητέρα της είχαν πολλές φορές επαφή με την αστυνομία και τις κοινωνικές υπηρεσίες.

Σε μια περίπτωση τον Ιανουάριο του 2023, η αστυνομία επισκέφτηκε το σπίτι της Kaur και της πρότεινε να μιλήσει σε έναν γιατρό για την παράνοιά της. Τότε, η Shay εμφανιζόταν καλά στην υγεία της και δεν πίστευε ότι διέτρεχε άμεσο κίνδυνο.


Τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, η αστυνομία επισκέφτηκε ξανά το σπίτι μετά από μια ανήσυχη κλήση από το Δημοτικό Σχολείο Brickhouse. Οι αξιωματικοί παρατήρησαν ότι αυτή τη φορά η Shay φαινόταν νευρική, ήταν δύσκολο να καταλάβει και έδινε μονολεκτικές απαντήσεις.

Είπε στους δασκάλους ότι δεν είχε κανέναν να μιλήσει όσο ήταν στο σπίτι και ότι εκείνη και η μητέρα της περνούσαν το χρόνο τους σε ξεχωριστά δωμάτια και «δεν έκαναν τίποτα και δεν πήγαιναν πουθενά».

Η Κάρλα Νιούμπι, αξιωματικός ποιμαντικής στο Δημοτικό Σχολείο Μπρίκχαουζ, όπου η Σέι ήταν μαθήτρια του 5ου έτους, την περιέγραψε ως ένα «λαμπερό, χαρούμενο, διασκεδαστικό παιδί που άρεσε σε όλους».

Είπε ότι η ίδια και ο σύζυγός της Paul Newby, ο οποίος είναι διευθυντής του σχολείου, ήταν «τιμή» που επιλέχθηκαν για να κανονίσουν την κηδεία της Shay και «της έδωσαν την αποστολή που της άξιζε».

Η Kayleigh Colclough, μια φίλη με την οποία η Shay και η μητέρα της έζησαν τα πρώτα πέντε χρόνια της ζωής της νεαρής, είπε ότι η Shay “ήταν μια υπέροχη ψυχή, ήταν ξεχωριστή, προχωρημένη, έξυπνη, αστεία”.
«Απλά έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από αυτήν, με έκανε χαρούμενη», είπε στο Sky News.

Η κυρία Colclough, η οποία είπε ότι η Shay τηλεφώνησε στη νονά ή τη θεία της, “έπεσε στο έδαφος” και ” ούρλιαξε” όταν έμαθε ότι είχε σκοτωθεί. Η Kaur την είχε «αηδιάσει και απογοητεύσει», πρόσθεσε η κ. Colclough.

Ένας εκπρόσωπος της Sandwell Children’s Safeguarding Partnership είπε: «Οι σκέψεις μας παραμένουν με όλους όσους γνώριζαν την Shay.

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί