Κασσελάκης: «Δεν ισχύει ότι τα περισσότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν με θέλουν»

Δηλώσεις στο OPEN έκανε το πρωί της Κυριακής ο «έκπτωτος» πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Με φόντο το επερχόμενο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ο ίδιος φρόντισε να στείλει τα δικά του μηνύματα προς όλες τις πλευρές που τον θέλουν εκτός διεκδίκησης της αρχηγίας:

«Δεν σκοπεύω να προχωρήσω σε διώξεις στελεχών. Η βάση όμως δεν ξεχνάει και θα επιλέξει να μείνουν στην πρώτη γραμμή όσοι έχουν εκφραστεί άσχημα προς εμένα, θα το σεβαστώ απόλυτα», είπε και συνέχισε:

«Οι υποψηφιότητες κηρύσσονται μόνο στο συνέδριο και δεν ξέρουμε ακόμα που θα γίνει το συνέδριο. Θα πρέπει να μεσολαβήσουν οι εκλογές των συνέδρων μέχρι τότε. Πρέπει να γίνει το συνέδριο. Όπως ξέρετε υπάρχει ένα νέο διοικητήριο στην καθημερινότητα του κόμματος και πρέπει να αποφασίσει τις λεπτομέρειες.

Δεν τιμά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δύο μήνες μετά την άρση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου, να μην έχει έναν κλεισμένο χώρο και τι διαδικασία έχει ακολουθήσει. Θα πάμε σε ένα μπουζουξίδικο που δεν λειτουργεί εδώ και τέσσερα χρόνια, δεν μας τιμά.

Δεν ισχύει ότι τα περισσότερα στελέχη δεν με θέλουν. Υπάρχει η Κεντρική Επιτροπή που εκλέχθηκε το 2022, που έπρεπε να εκλεγεί πέρυσι όταν έγινα πρόεδρος. Όσοι έχουν εκφραστεί με χυδαίο τρόπο προς το πρόσωπό μου και βγαίνουν στα κανάλια, εκφράζοντας μίσος και αντιπάθεια, δείχνουν έλλειψη επιχειρημάτων και δεν εκτιμούν τη δουλειά που κάναμε στον ΣΥΡΙΖΑ έναν χρόνο. Αν διαφωνούν με το έργο μας, να το πουν. Δεν θα είμαι εγώ εκείνος που θα προβεί σε διώξεις».

φωτο:eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί