Adele και Σελίν Ντιόν αγκαλιάστηκαν κλαίγοντας σε show στο Λας Βέγκας

Η Βρετανίδα σούπερ σταρ Άντελ ξέσπασε σε κλάματα όταν εντόπισε τη Σελίν Ντιόν στη συναυλία της στο Λας Βέγκας.

Στη συνέχεια, οι δύο τραγουδίστριες μοιράστηκαν μια συναισθηματική αγκαλιά στο Colosseum Theatre στο Caesars Palace, έναν χώρο που χτίστηκε αρχικά για την Dion το 2003.

«Και όταν η Adele της έδωσε αυτή την αγκαλιά, όλοι ένιωσαν αυτό που ένιωσαν». Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε από έναν λογαριασμό θαυμαστών στο X (πρώην Twitter), η Adele τραγουδούσε το τραγούδι της “When We Were Young” όταν πλησίασε την Dion, 56 ετών, η οποία ήταν καθισμένη σε στο πλάι στο Colosseum στο Caesars Palace.

Η τραγουδίστρια του “My Heart Will Go on” φάνηκε να έχει μαζί τους δύο από τους γιους της, τον Nelson και τον Eddy Angélil , 14 ετών.

Η Adele είναι γνωστό ότι λατρεύει την Καναδή τραγουδίστρια, ενώ η Dion έχει επίσης μιλήσει με λαμπερά λόγια για την Adele.

Η Adele πρόκειται να ολοκληρώσει τις συναυλίες της στο Βέγκας τον Νοέμβριο.

Ενώ έπαιζε σε συναυλία στο Μόναχο τον Σεπτέμβριο, η 16 βραβευμένη με Grammy μοιράστηκε ότι σχεδιάζει να απομακρυνθεί από τη μουσική για «πολύ καιρό» μόλις τελειώσει η περιοδεία της.

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok, η Adele είπε στους θαυμαστές της στη σκηνή: «Έχω 10 συναυλίες να κάνω, αλλά μετά από αυτό, δεν θα σας δω για πολύ καιρό, όμως θα σας έχω για πάντα στην καρδιά μου».

photo: freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί