Τεράστιος σκύλος ποζάρει ντυμένος σαν άνθρωπος…για 1.000 δολάρια το μήνα – Βίντεο

Ένας σκύλος σε μέγεθος ανθρώπου ποζάρει για το TikTok ντυμένος σαν άνθρωπος.

Ο Calumn Barber ντύνει τη δίχρονη Cane Corso (ένας τύπος Mastiff) με ανθρώπινα ρούχα, με το κοινό να απορεί με την τεράστια υπομονή του κατοικίδιου ζώου να ποζάρει είτε οδηγώντας τετράτροχο είτε αραχτός σε μια ξαπλώστρα.

Το υλικό της έχει γίνει τόσο δημοφιλές, που το σκυλάκι με το όνομα Mist τραβάει κατά μέσο όρο σχεδόν 1.000 $ το μήνα από τις προβολές του TikTok και τη χορηγία από εταιρείες όπως η Universal και η Expedia.

Ο Calumn, ένας κηπουρός τοπίων στο Κόβεντρι της Αγγλίας, λέει ότι δεσμεύει όλα τα χρήματα σε έναν ξεχωριστό λογαριασμό για τη Mist σε περίπτωση που τα χρειαστεί ποτέ — για λογαριασμούς κτηνιάτρων, για παράδειγμα.

Κάθε φορά που κάνει μια εμφάνιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Calumn της αγοράζει μια μπριζόλα $18, την οποία λατρεύει.

«Είναι πολύ κακομαθημένη, αλλά το αξίζει απολύτως», είπε ο 25χρονος ιδιοκτήτης της. «Είναι εκπληκτικό που κερδίζει χρήματα από αυτό. Είμαι πάντα εντυπωσιασμένος από αυτήν και είμαι πολύ περήφανος για αυτήν.”

Όλα ξεκίνησαν επειδή ο Calumn βγήκε μια μέρα και «τη βρήκε να κάθεται στο 4-τροχο», είπε.

«Απλώς καθόταν, έμοιαζε με έναν από εμάς και σκέφτηκα ότι θα ήταν διασκεδαστικό να το βάλω στο TikTok. Σκέφτηκα, «ας το κάνουμε».

«Συχνά κάθεται στον καναπέ σαν άνθρωπος, με τα χέρια της απλά πεσμένα, κοιτάζοντας την τηλεόραση ή έξω από το παράθυρο, οπότε το ξεκινήσαμε λίγο για γέλιο».

«Όλα τα λεφτά είναι δικά της. Το χρησιμοποιώ για λιχουδιές και παιχνίδια, και τα υπόλοιπα τα κερνάω για εκείνη.

Το πρώτο βίντεο της Mist κυκλοφόρησε στο κανάλι του στο TikTok τον Φεβρουάριο και έχει ήδη 68.000 ακόλουθους.

Στα 97 λίβρες (44 κιλά), η Μιστ περιγράφεται ως ένας ευγενικός γίγαντας.

«Φαίνεται τρομακτική γιατί είναι τόσο μεγαλόσωμη, αλλά είναι βασικά σκυλάκι», σκέφτηκε ο Calumn.

«Είναι πολύ περιποιητική. Μπορεί να σηκώσει το πάπλωμα για να μπει κάτω από τα σκεπάσματα και αν κάνει κρύο προσέχει να τραβήξει το πάπλωμα και από πάνω μου. Είμαστε πολύ κοντά.”

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί