Αντέλ: Ανακοίνωσε ότι είναι μερικώς κωφή από σπάνια μόλυνση

Η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια Adele ανακοίνωσε ότι υπέστη απώλεια ακοής και είναι «μερικώς κωφή» λόγω μόλυνσης του αυτιού που υπέστη.

Δήλωσε ότι η μόλυνση προκλήθηκε από επαφή με ένα σπάνιο βακτήριο του νερού και ότι η θεραπεία ήταν δύσκολη. Η Adele εξήγησε ότι το αριστερό της αυτί έχασε μέρος της ακοής του ως αποτέλεσμα της χρήσης λάθος αντιβιοτικών. Η τραγουδίστρια ανέφερε επίσης ότι θα κάνει ένα διάλειμμα από τη μουσική αφού ολοκληρώσει τη σειρά συναυλιών της.

Η 36χρονη παγκοσμίου φήμης Αγγλίδα τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι βίωσε πόνο που τον περιέγραψε ως «χειρότερο από τον τοκετό» κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Μόναχο για μια σειρά συναυλιών τον Αύγουστο. Συγκλονίζοντας τους θαυμαστές της, η Adele αποκάλυψε ότι υπέστη απώλεια ακοής μετά από μόλυνση στο αυτί.

Η τραγουδίστρια εξήγησε το πρόβλημα υγείας της κατά τη διάρκεια της σκηνικής της παράστασης στο Caesars Palace στο Λας Βέγκας, λέγοντας: “Έχω μόλυνση στο αυτί και είναι τρομακτικό. Δεν έχω ξανανιώσει τέτοια ασθένεια. Αυτό ήταν το πιο οδυνηρό πράγμα που έχει συμβεί ποτέ για μένα ήταν χειρότερο από τον τοκετό».

“Είναι ένα σπάνιο βακτήριο του νερού. Η θεραπεία είναι πολύ δύσκολη. Χρησιμοποίησα λάθος αντιβιοτικό για λίγες μέρες. Τελικά κατάφεραν να μου δώσουν ένα αντιβιοτικό που πέτυχε”, πρόσθεσε: “Το αριστερό μου αυτί είναι ακόμα λίγο κουφό».

Συνεχίζοντας την περιοδεία της με το όνομα «Weekends With Adele» στο Λας Βέγκας, η Adele θα κάνει ένα διάλειμμα από τη μουσική αφού ολοκληρώσει τη σειρά συναυλιών της.

photo: freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί