Επίθεση με μαχαίρι στο Πεκίνο: Πέντε τραυματίες ανάμεσά τους τρία παιδιά

Πέντε άνθρωποι, ανάμεσά τους τρία παιδιά, τραυματίστηκαν σε επίθεση με μαχαίρι στο Πεκίνο, ανακοίνωσε η κινεζική αστυνομία τη Δευτέρα.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 15:20 τοπική ώρα (3:20 π.μ. ET) στην αριστοκρατική συνοικία Haidian της πρωτεύουσας της Κίνας, ανέφερε η τοπική αστυνομία σε δήλωση.

«Ο ύποπτος, που ταυτοποιήθηκε με το επώνυμο Τανγκ (ένας 50χρονος άνδρας), συνελήφθη στο σημείο», ανέφερε η ανακοίνωση, προσθέτοντας ότι οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο και «δεν είναι σε κίνδυνο για τη ζωή τους. ”

Η αστυνομία είπε ότι το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Wanquanzhuang και Wanliu Middle Road. Αυτή η τοποθεσία είναι δίπλα στο Δημοτικό Σχολείο Zhongguancun No.3.

Η χώρα του 1,4 δισεκατομμυρίου έχει γενικά χαμηλά ποσοστά βίαιης εγκληματικότητας, αλλά έχει συγκλονιστεί από μια σειρά από υψηλού προφίλ υποθέσεις μαχαιρώματος τις τελευταίες δεκαετίες.

Αρκετοί έχουν στοχεύσει σχολεία, συμπεριλαμβανομένης μιας επίθεσης με μαχαίρι το 2020 σε δημοτικό σχολείο, καθώς και επιθέσεων σε ή κοντά σε νηπιαγωγεία το 2022 και το 2023.

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί