ΗΠΑ: Δολοφόνος στο Τενεσί τα έριξε… σε αρκούδα – Ανθρωποκυνηγητό από την αστυνομία

Οι αποστολείς στο Τενεσί έλαβαν κλήση από έναν πεζοπόρο που είπε ότι έπεσε από έναν γκρεμό ενώ έτρεχε να γλιτώσει από μια αρκούδα.

Οι ερευνητές λένε τώρα ότι η κλήση ήταν στην πραγματικότητα από έναν ύποπτο για φόνο που χρησιμοποίησε κλεμμένη ταυτότητα.

Αυτό συνέβη στις 18 Οκτωβρίου στην κομητεία Monroe του Τενεσί, στη γέφυρα Charles Hall κατά μήκος του Cherahola Skyway κοντά στο Tellico Plains, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας .

Ο άνδρας στο τηλέφωνο αναγνώρισε τον εαυτό του ως Brandon Andrade. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, βρήκαν το πτώμα ενός άνδρα. Είχε μια ταυτότητα που τον έλεγε Brandon Kristopher Andrade.

Αλλά οι ερευνητές αργότερα διαπίστωσαν ότι δεν ήταν αυτός ο νεκρός και δεν έχουν ακόμη μάθει την πραγματική ταυτότητα του θύματος.

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν έναν άνδρα που είχε πρόσφατα χρησιμοποιήσει την ταυτότητα Andrade: τον 45χρονο Nicholas Wayne Hamlett, έναν άνδρα που καταζητείται στην Αλαμπάμα για παραβίαση της αποφυλάκισης υπό όρους.

Ο σερίφης της κομητείας Monroe Tommy Jones λέει ότι ο Hamlett είχε χρησιμοποιήσει την ταυτότητα του Andrade «σε πολλές περιπτώσεις».

Ο Hamlett είχε χρησιμοποιήσει ένα ψεύτικο όνομα όταν μιλούσε με τις αρχές επιβολής του νόμου στην κομητεία Knox, TN μετά το ύποπτο τηλεφώνημα πεζοπόρου», λέει ο σερίφης Jones. «Πριν επαληθευτεί η πραγματική του ταυτότητα, ο Χάμιλετ πιστεύεται ότι διέφυγε από την κατοικία του στο Τενεσί.
Τώρα, οι αρχές εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης του Άμλετ με κατηγορίες για φόνο πρώτου βαθμού.

Λένε ότι ο Χάμλετ έχει δεσμούς με το Τενεσί, τη Μοντάνα, την Αλάσκα, το Κεντάκι και τη Φλόριντα.

Ο Hamlett είχε κατηγορηθεί προηγουμένως στην Αλαμπάμα για παραβίαση της αποφυλάκισης υπό όρους, 2 κατηγορίες απόπειρας δολοφονίας, 2 κατηγορίες πλαστογραφίας 2ου βαθμού, 1ου βαθμού απαγωγής, απειλής και κατοχής πλαστού οργάνου.

Οι ερευνητές λένε ότι ο Hamlett χρησιμοποιεί πολλά ψευδώνυμα, συμπεριλαμβανομένου του Brandon Andrade, και θεωρείται οπλισμένος και επικίνδυνος.

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί