«Αφού δεν μας ψήφισε να πεθάνει πριν τις εκλογές»: Τρομερή δήλωση ξένου Υφυπουργού

Νέες αναταραχές στη διεθνιστική κυβέρνηση των Βρετανών που μαστιζόταν ήδη από τα πρωθυπουργικά σκάνδαλα!

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ απέπεμψε σήμερα τον Άντριου Γκουίν από υφυπουργό Υγείας και από το Εργατικό Κόμμα, για προσβλητικά μηνύματα που είχε στείλει ο υφυπουργός σε ιδιωτικές του συνομιλίες, μηνύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ο Γκουίν ζήτησε «συγγνώμη για σχόλια του που εκλήφθησαν λανθασμένα».

Το ταμπλόιτ Mail δημοσίευσε μηνύματα με προσβλητικό περιεχόμενο που είχε στείλει ο Γκουίν σε ιδιωτικές του συνομιλίες μέσω της εφαρμογής WhatsApp.

«Λυπάμαι βαθύτατα για σχόλιά μου που εκλήφθησαν λανθασμένα και ζητώ συγγνώμη από οποιονδήποτε προσέβαλα», τόνισε ο Γκουίν με ανάρτησή του στο X.

«Κατανοώ απόλυτα τις αποφάσεις που έλαβαν ο πρωθυπουργός και το κόμμα και, και ακόμη και αν λυπάμαι που αποπέμφθηκα θα τους στηρίξω με όποιον τρόπο μπορώ», τόνισε ο πολιτικός.

Βρετανικά ΜΜΕ αποκάλυψαν τα απαράδεκτα μηνύματά του μεταξύ των οποίων βρισκόταν και μία ανάρτηση στην οποία έγρασε ότι ελπίζει μία συνταξιούχος που δεν ψήφισε Εργατικούς να πεθάνει πριν από τις επόμενες εκλογές.

Τρανό παράδειγμα αποτελεί μία γυναίκα η απέστειλε επιστολή στο τοπικό συμβούλιο για τα προβλήματα στην αποκομιδή των σκουπιδιών και μια δημοτική σύμβουλος μοιράστηκε την επιστολή μεταξύ των συναδέλφων της Εργατικών στην ομάδα WhatsApp.

Η απάντηση του Γκουίν ήταν χυδαία, σπεύδοντας να τη διαβεβαιώσει πως θα επανεκλεγεί ξανά και χωρίς την ψήφο της και ευχήθηκε να είναι νεκρή πριν από τις εκλογές νέου τοπικού συμβουλίου!

Με πληροφορίες από ΑΠΕΜΠΕ – ΑΠΕΜΠΕ-EPA-EPA photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί