Στη φυλακή “στέλνει” απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Θεσσαλονίκης έναν 29χρονο που καταδικάστηκε σε κάθειρξη 5 ετών και 4 μηνών (αλλά και χρηματική ποινή 25.000 ευρώ), επειδή μαχαίρωσε αδέσποτο σκυλί και έβαλε το πιτ-μπουλ του να το κατασπαράξει.
Το Δικαστήριο τον έκρινε εκ νέου ένοχο, μεταξύ άλλων για θανάτωση ζώου συντροφιάς, επικυρώνοντας την πρωτόδικη απόφαση. Ενόψει του Εφετείου είχε αφεθεί ελεύθερος υπό όρους. Ο 29χρονος δεν παρέστη στη δίκη και κατά συνέπεια αναζητείται πλέον ως φυγόποινος για να εκτίσει την ποινή του.
Ο ίδιος τον τελευταίο καιρό καταγγέλθηκε κατ’ επανάληψη από πρώην συντρόφους του για συνεχόμενα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας και απειλής, για τα οποία οδηγήθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα σε ένα 24ωρο τον κατήγγειλαν δύο γυναίκες για ισάριθμα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, ενώ μία τρίτη γυναίκα κατήγγειλε ότι προκάλεσε φθορές στο σπίτι της βάζοντας φωτιά.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αυτές είναι οι πόλεις που προτιμούν οι ταξιδιώτες της Γενιάς Ζ αυτή τη στιγμή
- Ο Ζελένσκι ζητάει τώρα… «αξιοπρεπή ειρήνη»: «Θα υπάρξουν συμβιβασμοί»
- Ο επικεφαλής της Χαμάς επιβεβαίωσε τον θάνατο χθες ανώτερου διοικητή της σε ισραηλινό πλήγμα
- Άνοιγμα στην Ανατολή για τον ελληνικό τουρισμό – Η στροφή σε Αμερική, Κίνα και Ινδία από τα Ιόνια νησιά
- Κρεμλίνο: Επιπόλαιες οι δηλώσεις Ρούτε, μάλλον ξέχασε πως ήταν ο Β’Π.Π., vid
- Μ. Χαρακόπουλος: Οι αγρότες ψηφίζουν και στηρίζουν διαχρονικά τη ΝΔ, είναι σαρξ εκ της σαρκός της παράταξης
- Σίδνεϊ: Ήρωας πολίτης αφοπλίζει έναν από τους δράστες! Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ
- Η νέα εποχή του Δημόσιου τομέα: Ψηφιακός μετασχηματισμός του κράτους και το 2025 – Ο απολογισμός της χρονιάς σε νούμερα
- Ρώσοι: «Απελευθερώσαμε ακόμα ένα χωριό στην Ουκρανία»
- Ν. Παπαθανάσης σε Πολάκη: Εσείς χειροκροτούσατε Βαρουφάκη εμείς, Πιερρακάκη









