Ένας Κολομβιανός συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Καρθαγένης επειδή προσπάθησε να περάσει λαθραία πάνω από 220 γραμμάρια κοκαΐνης κρυμμένη μέσα στο περουκίνι που φορούσε.
Ο άνδρας από την Περέιρα, ο οποίος ήταν έτοιμος να πάρει πτήση για το Άμστερνταμ συνελήφθη από την αστυνομία.
Σύμφωνα με το BBC, τα ναρκωτικά είχαν αξία περίπου 10.450 $ (910.828 Rs) και επρόκειτο να χωριστούν σε περισσότερες από 400 δόσεις. Οι αστυνομικοί κατά των Ναρκωτικών της Κολομβίας σκανάρισαν την ύποπτη περούκα και την αναγνώρισαν. Όταν σκάναραν περαιτέρω την περούκα, ανακάλυψαν τις κρυμμένες παράνομες ουσίες μέσα. Πλάνα που τραβήχτηκαν από σάρωση σώματος που παρείχαν οι κολομβιανές αρχές αποκαλύπτει ότι η περούκα κόπηκε για να αποκαλυφθεί η τεράστια ποσότητα κοκαΐνης.
Η περισσότερη κολομβιανή κοκαΐνη προορίζεται για τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη. Η παραγωγή φύλλων κόκας εκτείνεται πλέον σε 253.000 εκτάρια (625.100 στρέμματα) στη χώρα.
Δείτε το βίντεο εδώ:
A man hides cocaine under/in his hair… mind-boggling pic.twitter.com/lrweEyi3JP
— Enezator (@Enezator) February 25, 2025
photo: pixabay