Συνεχίζεται και σήμερα το πρόβλημα στο μετρό Θεσσαλονίκης

Το μήνυμα για την υποβαθμισμένη λειτουργία του μετρό συνεχίζει να εμφανίζεται στο site της διαχειρίστριας εταιρίας

Η ανακοίνωση της εταιρίας ενημερώνει ότι “Ο Σταθμός 25ης Μαρτίου λειτουργεί ως σταθμός μετεπιβίβασης”.

«Από το Σταθμό 25ης Μαρτίου έως το Σταθμό Νέα Ελβετία η κυκλοφορία πραγματοποιείται μόνο μέσω της Τροχιάς 2. Μεταξύ Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού και Σταθμού 25ης Μαρτίου τα δρομολόγια διεξάγονται κανονικά και από τις δυο τροχιές. Για να συνεχίσετε την διαδρομή σας, παρακαλείστε να μετεβιβασθείτε στο Σταθμό 25ης Μαρτίου από τροχιά 1 σε τροχιά 2 και αντιστρόφως. Ο Σταθμός 25ης Μαρτίου λειτουργεί ως σταθμός μετεπιβίβασης».

Το πρόβλημα παρουσιάστηκε πρώτη φορά από χθες το μεσημέρι, όταν ανακοινώθηκε ότι η κυκλοφορία μεταξύ Μαρτίου και Νέας Ελβετίας γινόταν μόνο μέσω μίας τροχιάς, της τροχιάς 2.

Στη συνέχεια, υπήρξε ενημέρωση ότι το πρόβλημα αποκαταστάθηκε, ωστόσο λίγες ώρες μετά, το βράδυ, οι επιβάτες ενημερώθηκαν και πάλι ότι το μετρό βρίσκεται σε κατάσταση υποβαθμισμένης λειτουργίας, πρόβλημα το οποίο όπως φαίνεται, δεν έχει αποκατασταθεί έως τώρα.

(photo: eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί