«Η Ρωσία προχωρά»! Τα λόγια του Μεντβέντεφ ενώ στην Δύση έχουν χωριστεί στα δύο

Τι δήλωσε ο Ρώσος πρώην πρόεδρος

Και ενώ σε ΗΠΑ και Ευρώπη γίνεται χαμός, η Ρωσία συνεχίζει την ειδική στρατιωτική της επιχείρηση και σκοπεύει να προκαλέσει τη μέγιστη ζημιά στον εχθρό «στο έδαφος».

Αυτό δήλωσε ο αντιπρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, την Τετάρτη, σύμφωνα με το TASS.

«Η ειδική στρατιωτική επιχείρηση συνεχίζεται. Η Ρωσία προχωρά. Ο εχθρός αντιστέκεται και δεν έχει ακόμη ηττηθεί. Άλλωστε, η διακοπή του πολέμου για το καθεστώς Bandera και προσωπικά για τον ηγέτη του σημαίνει το αναπόφευκτο τέλος. Επομένως, η πρόκληση μέγιστης ζημιάς στον εχθρό “στο έδαφος” παραμένει το κύριο καθήκον μας σήμερα», έγραψε στην σελίδα του στο VKontakte.

Με λίγα λόγια, όσο η Δύση έχει χωριστεί στα δύο και στην Ευρώπη δεν ξέρουν πώς να αντιμετωπίσουν την αλλαγή πλεύσης των ΗΠΑ υπό τον Ντόναλντ Τραμπ, η Ρωσία αθόρυβα θα συνεχίσει την δουλειά της.

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-Sputnik pool

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί