Ευρωβουλευτής ΝΔ: Οι Χριστιανοί στη Συρία κινδυνεύουν με αφανισμό

Παρέμβαση στο Ευρωκοινοβούλιο.

Έκκληση προς την Ε.Ε. να αντιδράσει μπροστά στις μαζικές δολοφονίες Χριστιανών στη Συρία έκανε ο Δημήτρης Τσιόδρας.

Ο Eυρωβουλευτής και εκπρόσωπος Tύπου της ευρωομάδας της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου, τόνισε πως «με φρίκη και αποτροπιασμό παρακολουθούμε τις διώξεις και τις δολοφονίες Χριστιανών και άλλων εθνοτικών και θρησκευτικών ομάδων στη Συρία».

Σε άλλο σημείο είπε πως «οι Χριστιανοί βρίσκονται στη Συρία χιλιάδες χρόνια και σήμερα εν έτει 2025 κινδυνεύουν με αφανισμό, είναι κάτι που σε καμία περίπτωση, δεν μπορούμε να παρακολουθούμε απαθείς.

Ήρθε η ώρα η Ευρώπη να δείξει την αποφασιστικότητά της και να καταστήσει σαφές στο νέο καθεστώς της Συρίας ότι θα υπάρξουν συνέπειες».

φωτο αρχείου:eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί