Η πρόσφατη προειδοποίηση του Πούτιν δείχνει πως είναι αποφασισμένος να «εξαφανίσει» το πρόβλημα

Εν όψει των όποιων διαπραγματεύσεων

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν είναι αποφασισμένος να τελειώνει με την δυτική απειλή εναντίον της Ρωσίας.

Χθες κατά την απάντησή του στην πρόταση ΗΠΑ-Ουκρανίας για εκεχειρία, είπε πως οι Ουκρανοί στρατιώτες που βρίσκονται στο Κουρσκ μπορούν ή να παραδοθούν ή να πεθάνουν.

Ο Ρώσος ηγέτης είχε προϊδεάσει για αυτό που έρχεται. Είχε τονίσει χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το RT, ότι οποιοσδήποτε Ουκρανός στρατιώτης ή ξένος μισθοφόρος αιχμαλωτίζεται στο ρωσικό έδαφος μπορεί «να αντιμετωπίζεται ως τρομοκράτης σύμφωνα με την ρωσική νομοθεσία».

Τα ψέματα τελειώνουν λοιπόν!

Η Ρωσία θα θέσει τον οποιονδήποτε θέλει να κάνει κακό σε ρωσικό έδαφος προ των ευθυνών του. Η περίοδος της ρωσικής «χάριτος» δείχνει να τελειώνει ανεπιστρεπτί.

«Όλοι οι άνθρωποι που διαπράττουν εγκλήματα κατά του άμαχου πληθυσμού στο έδαφος της περιοχής του Κουρσκ, αντιμετωπίζουν τις Ένοπλες Δυνάμεις μας, τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου και τις ειδικές υπηρεσίες, είναι τρομοκράτες σύμφωνα με τους νόμους της Ρωσικής Ομοσπονδίας», είπε ο Πούτιν.

Η Ρωσία αλλάζει πρόσωπο και προειδοποιεί, καθώς θέλει να «εξαφανίσει» το πρόβλημα.

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-SPUTNIK POOL

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί