και θα συζητήσουν για τη «διευθέτηση» του πολέμου στην Ουκρανία, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο, σημειώνοντας ωστόσο ότι δεν αναμένεται να προκύψουν σημαντικές διπλωματικές εξελίξεις.
«Ο Πούτιν θα τον ακούσει. Η συζήτηση θα συνεχιστεί για διάφορες πτυχές της ουκρανικής διευθέτησης», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti.
Ο Πεσκόφ τόνισε επίσης ότι οι δυο άνδρες ενδέχεται επίσης να συζητήσουν μια μελλοντική συνάντηση των Πούτιν και Τραμπ.
Ο Στιβ Γουίτκοφ συναντήθηκε νωρίτερα σήμερα με τον Κίριλ Ντμίτριεφ, τον ειδικό απεσταλμένο του Πούτιν για τις επενδύσεις και την οικονομική συνεργασία στην Αγία Πετρούπολη.
Η επίσκεψη Γουίτκοφ έρχεται εν μέσω της συνεχιζόμενης ρωσοαμερικανικής προσέγγισης και των διπλωματικών διαπραγματεύσεων για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία.
ΑΠΕΜΠΕ – EPA-EPA photo