Δεξιός γαλλογερμανικός άξονας: Ο «εφιάλτης» των διεθνιστών

Πολιτικός αναβρασμός

Η Δεξιά δυναμώνει όλο και περισσότερο στην Ευρώπη.

Η δημοσκόπηση που έφερε την AfD για πρώτη φορά στην κορυφή, έχει προβληματίσει άπαντες διεθνιστές εντός Ευρώπης και όχι μόνο, καθώς σε περίπτωση δεξιάς επικράτησης στην Γερμανία θα πληγεί ο λεγόμενος γαλλογερμανικός άξονας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μόνη τους ελπίδα είναι να υπάρξει ισχυρή αντίδραση από τις διεθνιστικές μάζες εντός Ευρώπης, προκειμένου η δεξιά τάξη πραγμάτων να μην κυριαρχήσει και στην ευρωπαϊκή ήπειρο.

Υπάρχει όμως η περίπτωση, ως απάντηση να ξεσηκωθούν και οι δεξιές ή έστω οι αντιδιεθνιστικές ομάδες, ζητώντας να επιτραπεί στην άλλη άποψη να κυβερνήσει.

Ειδικά αν στην Γερμανία συμβεί κάτι αντίστοιχο όπως έγινε με την καταδίκη της Μαρίν Λεπέν στην Γαλλία.

Ο στόχος των διεθνιστών πάντως θα είναι ένας: Να εμποδίσουν έναν δεξιό γαλλογερμανικό άξονα. Μέχρι στιγμής στην Γαλλία παρενέβησαν με εξωκοινοβουλευτικό τρόπο.

Στην Γερμανία τι θα γίνει;

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί