Αυτή κι αν είναι συνεργασία! Ο ΠΟΥ “επιστρατεύει” τη Lady Gaga για να στείλει ελπίδα και να μαζέψει χρήματα

Συναυλία με σχεδόν 100 καλλιτέχνες πρόκειται να μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση και το διαδίκτυο για να υποστηρίξει τους εργαζόμενους που παλεύουν στην πρώτη γραμμή ενάντια στον κορωνοϊό. Η εκπομπή λέγεται «One World: Together At Home» και θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή περίπου 100 καλλιτεχνών, συμπεριλαμβανομένων των Rolling Stones και της Billie Eilish, που θα […]

Συναυλία με σχεδόν 100 καλλιτέχνες πρόκειται να μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση και το διαδίκτυο για να υποστηρίξει τους εργαζόμενους που παλεύουν στην πρώτη γραμμή ενάντια στον κορωνοϊό.

Η εκπομπή λέγεται «One World: Together At Home» και θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή περίπου 100 καλλιτεχνών, συμπεριλαμβανομένων των Rolling Stones και της Billie Eilish, που θα ερμηνεύουν ζωντανά τραγούδια τους από τα σπίτια τους.

Το παγκόσμιο αυτό γεγονός θα έχει διάρκεια 8 ώρες και διοργανώνεται από το κίνημα Global Citizen και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) σε συνεργασία με τη σούπερ σταρ Lady Gaga.

Σύμφωνα με την Global Citizen: «Μπορεί να είμαστε αποκομμένοι αυτή τη στιγμή, αλλά το να μείνουμε ενωμένοι δεν ήταν ποτέ πιο σημαντικό»

Οι Stephen Colbert, Jimmy Kimmel και Jimmy Fallon διάσημοι στις ΗΠΑ, θα φιλοξενήσουν την παράσταση, η οποία θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις εμφανίσεις των: Elton John, Andrea Bocelli, Chris Martin, J. Balvin, John Legend, Kacey Musgraves, Keith Urban, Kerry Washington, Lang Lang, Lizzo,Taylor Swift και Oprah Winfrey. Επίσης θα μεταδοθούν πραγματικές ιστορίες νοσηλευτών και γιατρών που εργάζονται στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Η συναυλία ξεκινά να μεταδίδεται τα ξημερώματα της (19:00 UTC) σε διάφορες πλατφόρμες όπως το YouTube, το Facebook, το Instagram και το Twitter και τα έσοδα από τη συναυλία θα δοθούν στο Ταμείο Αλληλεγγύης Covid-19 για τον ΠΟΥ.

photo video screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί