Αυτοψία πρωθυπουργού στο Παγκράτι- Η κυρία που του είπε «για πρώτη φορά είμαι περήφανη Ελληνίδα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο Παγκράτι βρέθηκε το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και μίλησε με καταστηματάρχες και πολίτες της περιοχής. Ο κ. Μητσοτάκης ήθελε να διαπιστώσει ο ίδιος πώς προσαρμόζονται οι πολίτες και η επιχειρηματική δραστηριότητα στις νέες συνθήκες μετά την άρση του Lockdown. Επισκέφθηκε επιχειρήσεις και καταστήματα και άκουσε τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς των καταστηματαρχών. Ο […]

Στο Παγκράτι βρέθηκε το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και μίλησε με καταστηματάρχες και πολίτες της περιοχής.

Ο κ. Μητσοτάκης ήθελε να διαπιστώσει ο ίδιος πώς προσαρμόζονται οι πολίτες και η επιχειρηματική δραστηριότητα στις νέες συνθήκες μετά την άρση του Lockdown.

Επισκέφθηκε επιχειρήσεις και καταστήματα και άκουσε τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς των καταστηματαρχών.

Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τους υπαλλήλους σούπερ μάρκετ για τις υπηρεσίες τους ενώ συνομιλώντας με υπαλλήλους στο φαρμακείο της γειτονιάς τόνισε πως η κυβέρνηση στηρίζεται σε αυτόν τον κλάδο και στις σωστές υποδείξεις που δίνουν στους πολίτες για τη σωστή τήρηση των κανόνων.

Ο κ. Μητσοτάκης χαιρέτησε και ευχαρίστησε επίσης το προσωπικό της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ που ήταν εκεί ενώ αξιοσημείωτη ήταν η στιγμή που γυναίκα του εκμυστηρεύτηκε πως αισθάνεται για πρώτη φορά περήφανη που είναι Ελληνίδα.

Ο Πρωθυπουργός τόνισε πως στην πρώτη φάση τα καταφέραμε καλά αλλά έχουμε, ακόμη, δύσκολα μπροστά μας.

photo video screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί