Αδιανόητη επίκληση του όρκου του Ιπποκράτη για τα εμβόλια: Να γίνουν ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ, vid

Μην δείτε το ΒΙΝΤΕΟ, αν είστε ήδη τσατισμένοι...

Ο βιοπαθολόγος, Παναγιώτης Αποστολακόπουλος, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, όχι μόνο αποκάλεσε προσωπικές απόψεις, τις επιστημονικές τοποθετήσεις, οι οποίοι αντιμετωπίζουν με σκεπτικισμό τα εμβόλια για τον COVID, αλλά χαρακτήρισε ως επιστημονικά δεδομένα το να γίνει ο εμβολιασμός «ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ», επικαλούμενος μάλιστα τον όρκο του Ιπποκράτη!!!

 Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Ορθά κινείται ο ιατρικός σύλλογος πειθαρχικά (σ.σ. κατά των διαφορετικών τοποθετήσεων). Ο γιατρός ξέρετε είναι μία ιδιότητα. Ορκιζόμαστε να κάνουμε αυτό (σ.σ. όρκος Ιπποκράτη).

Η Ιατρική, όταν μιλάει, πρέπει να μιλάει πάντα με δεδομένα. Δεν εκφράζουμε προσωπικές απόψεις.

Στον δημόσιο διάλογο πρέπει να εκφράζουμε επιστημονικές απόψεις και τα επιστημονικά δεδομένα είναι αυτά που όλοι γνωρίζουμε: Ο εμβολιασμός είναι χρήσιμος και πρέπει να γίνει με κάθε κόστος. Αυτό λένε όλες οι μελέτες (σ.σ. μιλά για τις μελέτες που η κρατική επιτροπή «ειδικών» επιλέγει να λαμβάνει υπόψη, πολλές από τις οποίες μάλιστα εμφανίστηκαν εν μία νυκτί).

Εάν λοιπόν πάμε κόντρα σε αυτό, τότε πάμε κόντρα στην ιατρική ιδιότητα και πρέπει να περάσουμε πειθαρχικό».

Όποιος λοιπόν δεν συμφωνεί με τα CDC, για παράδειγμα, τα οποία είπαν στην αρχή πως οι εμβολιασμένοι δεν θα φορούν πια μάσκες, αλλά με την μετάλλαξη ΔΕΛΤΑ θα τις ξαναβάλουν, όποιος δεν συμφωνεί πως τα εμβόλια είναι ασφαλή και πρέπει να επιβληθούν με ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ, τότε θα περάσει πειθαρχικό.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί