«ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΗΚΑΜΕ»! Πανηγυρίζουν οι ΜΕΝΓΚΕΛΕ της χώρας για το εμβόλιο άνω των 60 – Δήλωση «ΕΚΤΡΩΜΑ», δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

 «Χειροκροτούν» την απόφαση να επιβληθεί το εμβόλιο στους άνω των 60 – Ύφος αυταρχικής ικανοποίησης, ο κόσμος ξεκινά και τα παίρνει στο κρανίο

Οι νοσταλγοί του Μένγκελε ανακουφίστηκαν με το μέτρο του ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ των πολιτών άνω των 60, οι οποίοι σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να πληρώσουν πρόστιμο 100 ευρώ κάθε μήνα.

Ο Νίκος Καπραβέλος, επικεφαλής της ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, έχει σαφέστατα μια γνώμη υπέρ αυτού του μέτρου: «Είμαι από τους πρώτους γιατρούς που ζήτησε υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών».

Μάλιστα, μιλώντας σε ενημερωτική ιστοσελίδα, δήλωσε αυτό θέλει να γίνει ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ!

«Με μεγάλη ανακούφιση είδαμε οι υγειονομικοί της πρώτης γραμμής αυτή την επέκταση της υποχρεωτικότητας στους ανθρώπους υψηλού κινδύνου. Πρόκειται για ένα αποφασιστικό βήμα ελέγχου της πανδημίας Μακάρι αυτό να συνδυαστεί με την τήρηση των ατομικών μέτρων προστασίας. Δεν τελειώσαμε με την πανδημία, υπάρχουν και οι υπόλοιπες κατηγορίες και οι υπόλοιπες ηλικίες οι οποίες διασπείρουν τον ιό. Κάποιοι νοσούν ελαφρύτερα. Νοσούν και μεταδίδουν όμως. Εύχομαι αυτή η υποχρεωτικότητα να επεκταθεί και στους άνω των 18 ετών».

Την δήλωση με την ανακούφιση την επανέλαβε λίγη ώρα μετά σε τηλεοπτικό σταθμό, αποθεώνοντας τα εμβόλια, τα οποία απέτυχαν στο να εμποδίσουν τον ιό να διαδοθεί και, κατά πολλούς, ακόμα και στην αντιμετώπιση του ίδιου του ιού.

ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΗΚΑΝ ΠΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΠΕΝΙΧΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΘΑ ΕΚΒΙΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ Ή ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ;;;

Δείτε το βίντεο:

https://youtu.be/9bU5Zy9l6Bs

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί