Διάσημος ποδηλάτης ΣΟΚΑΡΕΙ: «Πολλοί αθλητές έχουμε ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ προβλήματα»!!! Μόνο στο ΕΛ το ΒΙΝΤΕΟ

Ποιός θα πει ΔΥΝΑΤΑ τι φταίει;;;

Ο διάσημος ποδηλάτης 26χρονος Victor Lafay αποσύρεται από το Tour De France Stage μετά από μια «μυστηριώδη» ασθένεια.

Ο Γάλλος, που θεωρήθηκε πιθανός διεκδικητής της πρώτης θέσης, δυσκολεύτηκε να τερματίσει και έφτασε στην τελευταία θέση, μετά την οποία αποφάσισε να εγκαταλείψει την περιοδεία.

Μπροστά στην κάμερα του Eurosport, ο Λαφάι είπε ότι δεν μπορούσε πλέον να συμβαδίσει με το σύνολο και έμεινε μόνος.

Ο ερευνητής τον ρώτησε αν ήταν άρρωστος: «Ναι, είμαι άρρωστος. Δεν είμαι ο μόνος στο σύνολο. Στην αρχή, μίλησα με τον Κάστρο (Jonathan Castroviejo), και μου είπε ότι ούτε αυτός αισθάνεται καλά».

«Ήρθε σε μένα και με ρώτησε: «Είσαι άρρωστος;» Ούτε εσύ δεν μπορείς να αναπνεύσεις;» και είπα, «Όχι» και μου είπε «Και εγώ» και έτσι νιώθω από το στάδιο 6.

«Δυσκολεύομαι πολύ να αναπνεύσω. Νιώθω ότι δεν έχω αρκετό οξυγόνο, πόνο παντού, πόδια, κλπ., δεν έχω δύναμη και αυτό χειροτερεύει μετά από κάθε στάδιο», συμπλήρωσε ο ποδηλάτης.

Ο ερευνητής ρώτησε αν θα μπορούσε να είναι Covid. «Όλα τα τεστ Covid βγήκαν αρνητικά. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αισθάνονται όλοι το ίδιο. Και αυτοί έχουν αρνητικά τεστ COVID. Ίσως λοιπόν να είναι κάτι άλλο! Δεν γνωρίζω; Δεν είμαι γιατρός, δεν ξέρω τίποτα, αλλά πολλοί από εμάς έχουμε τα ίδια συμπτώματα και παλεύουμε με τα ποδήλατά μας», είπε ο Lafay.

Τι να φταίει λοιπόν;;;

scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί