Μεντβέντεφ μετά το τηλεφώνημα Τραμπ-Πούτιν: «Φτάσαμε κοντά στην Αποκάλυψη»

«Είναι αδύνατο και εξαιρετικά επικίνδυνο να γονατίσει η Ρωσία».

Ο αντιπρόεδρος του πανίσχυρου ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ δήλωσε σήμερα ότι η τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στον Βλαντίμιρ Πούτιν και στον Ντόναλντ Τραμπ δείχνει ότι οι όποιες δυτικές προσδοκίες να ηττηθεί η Ρωσία δεν θα επιτευχθούν ποτέ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας:

«Οι πρόεδροι της Ρωσίας και των ΗΠΑ μίλησαν επιτέλους κάνοντας ένα κρίσιμο βήμα. Η προηγούμενη κυβέρνηση των ΗΠΑ περιόρισε όλες τις επαφές υψηλού επιπέδου, θέλοντας να τιμωρήσει και να ταπεινώσει τη Ρωσία. Το αποτέλεσμα ήταν ο κόσμος να φτάσει στα πρόθυρα της Αποκάλυψης.

Η Αμερική πρέπει να αποδεχθεί ότι δεν υπάρχει «αρχηγική χώρα» στον σημερινό κόσμο ούτε ένας “ανώτερος ηγέτης” στον πλανήτη.

Η διπλωματία έχει μεγαλύτερη σημασία από την εχθρότητα γιατί η Ρωσία δεν μπορεί να νικηθεί.

Εάν οι ΗΠΑ δεν το καταλάβουν αυτό, το ρολόι της Κρίσης θα συνεχίσει να κινείται προς την καταστροφή».

Με πληροφορίες από ΑΠΕΜΠΕ -EPA-Sputnik pool photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί