Ζαχάροβα: Το τρομοκρατικό τέρας που λέγεται “Ζελένσκι” προσπαθεί να εξαπατήσει τον Τραμπ

Έτσι σχολίασε η εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών. Μαρία Ζαχάροβα, τις τελευταίες δηλώσεις Τραμπ και Ζελένσκι για την Κριμαία:

«Απαντώντας στον Τραμπ, ο Ζελένσκι δήλωσε ότι η Κριμαία «μπορεί να επιστραφεί» μέσω διπλωματίας και κυρώσεων.

Αυτό προέρχεται από ένα τρομοκρατικό τέρας που εξοντώνει ακόμη και τους κατοίκους των υπόλοιπων περιοχών της Ουκρανίας – τους δικούς του πολίτες, τους ίδιους τους ανθρώπους που κάποτε πίστευαν τις υποσχέσεις του για ειρήνη!

Ο Ζελένσκι προδίδει τους δικούς του, πόσο μάλλον τη μοίρα όσων βομβαρδίζει και βομβαρδίζει τακτικά. Η ιδέα του Ζελένσκι για τη «διπλωματία» είναι δολοφονία, τρομοκρατία, ψέματα, μίσος και δόλος.

Η «Κριμαϊκή διπλωματία» του συνίσταται στη δολοφονία κατοίκων της Κριμαίας, απόπειρες καταστροφής της γέφυρας της Κριμαίας, τρομοκράτηση ολόκληρης της χερσονήσου και απαίτηση ολοένα και περισσότερων όπλων για την επιβολή στρατιωτικής λύσης.

Ήδη προσπαθεί να εξαπατήσει και τον Τραμπ: υποσχέθηκε μορατόριουμ 30 ημερών στις επιθέσεις στον ενεργειακό τομέα — είπε ψέματα. Υποσχέθηκε να τιμήσει την εκεχειρία του Πάσχα — είπε ψέματα. Μίλησε για χτύπημα σε ειρηνικές πόλεις της Ουκρανίας – είπε ψέματα».

ΑΠΕΜΠΕ – EPA-AFP POOL photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί