O Έλον Μασκ με καπέλο MAGA και ιδιαίτερο μπλουζάκι στην πρώτη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου!(vid)

Ο Ντόναλντ Τραμπ πραγματοποιεί την πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στη δεύτερη θητεία, με παρουσία τον Έλον Μασκ.

Ο Έλον Μασκ, ο σύμβουλός του που έχει επιφορτιστεί με τη μαζική περικοπή των δαπανών της αμερικανικής κυβέρνησης, παρευρέθηκε στη συνάντηση.
Ο υπουργός του DOGE δημιούργησε ένα μαζικό email στους δύο εκατομμύρια εργαζομένους της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, διατάσσοντάς τους να δικαιολογήσουν τη δουλειά τους διαφορετικά κινδυνεύουν να απολυθούν.

Ο Μασκ μίλησε εν συντομία στη συνάντηση, περιγράφοντας τον ρόλο του ως «τεχνολογική υποστήριξη» και «βοηθώντας στη διόρθωση των κυβερνητικών υπολογιστικών συστημάτων» φορώντας ένα μαύρο καπέλο MAGA και μαύρο μπλουζάκι που έγραφε TECH SUPPORT δηλαδή “Τεχνική Υποστήριξη”.

Ο Τραμπ δημοσίευσε ώρες νωρίτερα : «ΟΛΑ ΤΑ Μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ELON. Τα ΜΜΕ θα το δουν στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου σήμερα το πρωί!!!»

Δείτε ΦΩΤΟ ΕΔΩ

photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EPA POOL

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί