Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η παραδοχή του νέου Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Μαρκ Ρούτε, σχετικά με την φρενήρη στρατιωτική παραγωγή της Ρωσίας, οι πολίτες της οποίας υποτίθεται πως «πεινάνε» λόγω των «σκληρών» κυρώσεων της Δύσης.
Με τον Ρούτε να προειδοποιεί πως «ίσως χρειαστεί οι Ευρωπαίοι να μάθουν ρωσικά εάν δεν αυξήσουν άμεσα στις στρατιωτικές τους δαπάνες», αρκετοί θυμήθηκαν τις πομπώδεις δηλώσεις της πολεμοχαρούς Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν σχετικά με την υποτιθέμενη οικτρή κατάσταση που βρίσκονται οι ρωσικές Ε.Δ.
Έφτασε μέχρι και στο σημείο να δηλώσει πως ο ρωσικός στρατός προμηθεύεται τσιπάκια για τα μηχανήματά του από… πλυντήρια πιάτων!!!
Τι έλεγε το 2022 η Φον ντερ Λάιεν ντυμένη στα χρώματα της Ουκρανίας:
«Από την πρώτη μέρα, η Ευρώπη στέκεται στο πλευρό της Ουκρανίας. Με όπλα. Με κεφάλαια. Με φιλοξενία για τους πρόσφυγες. Και με τις πιο σκληρές κυρώσεις που έχει δει ποτέ ο κόσμος. Ο χρηματοπιστωτικός τομέας της Ρωσίας βρίσκεται στην εντατική.
Η παραγωγή αυτοκινήτων μειώθηκε κατά τα τρία τέταρτα σε σύγκριση με πέρυσι Όχι άλλα ανταλλακτικά Ο ρωσικός στρατός παίρνει τσιπ από πλυντήρια πιάτων και ψυγεία για να επισκευάσει το στρατιωτικό του υλικό, επειδή η ρωσική βιομηχανία είναι σε ρήξη».
Τι λέει σήμερα ο επικεφαλής του ΝΑΤΟ:
«Το 2% (του ΑΕΠ ανά κράτος μέλος) δεν είναι αρκετό. Εάν κοιτάξετε σήμερα τι παράγει η Ρωσία μέσα σε μόλις 3 μήνες, ισοδυναμεί με όλη την ετήσια παραγωγή του ΝΑΤΟ από το Λος Άντζελες μέχρι την Άγκυρα».
Τι συνέβη εδώ;;; Δεν… γονάτισε οικονομικά, στρατιωτικά και πολιτικά η Ρωσία, όπως μας έλεγαν εδώ και χρόνια;;
Δεν «έπεσε» ο «δικτάτορας» Πούτιν;;
Το βίντεο είναι πραγματικά συλλεκτικό:
🇷🇺🇪🇺🚨‼️ How it started vs how it’s going!
— Lord Bebo (@MyLordBebo) January 14, 2025
2023 – Russia is in tatters and uses washing machines
2025 – Russia is out producing the whole west by a factor of 4
-> Mainstream media and politicians are just entertainers, not informers. pic.twitter.com/sX2TWR9wMu
ΑΠΕΜΠΕ-EPA-EPA photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- «Κενό ΦΠΑ»: Τι συμβαίνει με τον ΦΠΑ στην Ελλάδα
- Ηράκλειο: Στα “πράσα” έπιασαν μια 18 χρονη και δύο ανήλικες – Έκλεψαν ρούχα αξίας 213 ευρώ από κατάστημα
- Αυτές είναι οι πόλεις που προτιμούν οι ταξιδιώτες της Γενιάς Ζ αυτή τη στιγμή
- Ο Ζελένσκι ζητάει τώρα… «αξιοπρεπή ειρήνη»: «Θα υπάρξουν συμβιβασμοί»
- Ο επικεφαλής της Χαμάς επιβεβαίωσε τον θάνατο χθες ανώτερου διοικητή της σε ισραηλινό πλήγμα
- Άνοιγμα στην Ανατολή για τον ελληνικό τουρισμό – Η στροφή σε Αμερική, Κίνα και Ινδία από τα Ιόνια νησιά
- Κρεμλίνο: Επιπόλαιες οι δηλώσεις Ρούτε, μάλλον ξέχασε πως ήταν ο Β’Π.Π., vid
- Μ. Χαρακόπουλος: Οι αγρότες ψηφίζουν και στηρίζουν διαχρονικά τη ΝΔ, είναι σαρξ εκ της σαρκός της παράταξης
- Σίδνεϊ: Ήρωας πολίτης αφοπλίζει έναν από τους δράστες! Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ
- Η νέα εποχή του Δημόσιου τομέα: Ψηφιακός μετασχηματισμός του κράτους και το 2025 – Ο απολογισμός της χρονιάς σε νούμερα









