Σοκ από την άγρια επίθεση με μαχαίρι στην Αυστρία: Ένας 14χρονος νεκρός – Σύρος ο δράστης

Ένα 14χρονο αγόρι έχασε τη ζωή του νωρίτερα σήμερα στο Βίλαχ της Αυστρίας, κατά την διάρκεια επίθεσης με μαχαίρι από 23χρονο Σύρο

Στην ίδια επίθεση τραυματίστηκαν ακόμη τέσσερα άτομα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που επικαλείται η αυστριακή εφημερίδα Kurier, το περιστατικό συνέβη στο κέντρο της πόλης, με τον δράστη να κατεβαίνει ξαφνικά από αυτοκίνητο και να επιτίθεται με το μαχαίρι του εναντίον περαστικών. Ένας 42χρονος, επίσης Σύρος, εργαζόμενος σε εταιρία ταχυμεταφορών, βρέθηκε μπροστά στην επίθεση και, προκειμένου να αποτρέψει τον δράστη, τον χτύπησε με το αυτοκίνητό του. Ο 23χρονος συνελήφθη λίγο αργότερα και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν κάτοχος άδειας παραμονής και μέχρι τώρα δεν είχε απασχολήσει τις αρχές.

«Στα 20 χρόνια υπηρεσίας, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Πρόκειται για άνευ προηγουμένου έγκλημα για την περιοχή της Καρινθίας», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Ράινερ Ντιονίζιο, ο οποίος ανέφερε ακόμη ότι ο δράστης εμφανίζεται στα βίντεο από την σύλληψή του να γελάει.

(ΑΠΕ -ΜΠΕ / Φ. Καραβίτη / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί