Κατρίνης: Δεν με εκφράζει ένα ΠΑΣΟΚ που απλά ανεβάσει τα ποσοστά του 1%-2%

«Έχω υπηρετήσει την ενότητα και στις καλές εποχές και στις πολύ κακές εποχές και από θέσεις ευθύνης και εκτός Βουλής»,

δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, κος Μιχάλης Κατρίνης.

«Κάποιοι άλλοι είχαν εξαφανιστεί για πολλά χρόνια και εμφανίστηκαν εσχάτως στο ΠΑΣΟΚ αλλά λέω- και σας διαβεβαιώνω εξ ονόματος όλων των υποψηφίων- ότι η ενότητα είναι διασφαλισμένη γιατί όλοι έχουμε συνειδητοποιήσει ότι σήμερα υπάρχει μια κοινωνική βάση στο ΠΑΣΟΚ και μια ευρύτερη κοινωνική βάση που θέλει ένα ΠΑΣΟΚ ως μεγάλη παράταξη ισχυρό για να γίνει κυβέρνηση. Αλλά η ενότητα διασφαλίζεται μέσα από την πολιτική» συμπλήρωσε ακόμη, ερωτηθείς αν είναι διασφαλισμένη η ενότητα του ΠΑΣΟΚ την επομένη της κάλπης.

Επιπλέον, ερωτηθείς αν πιστεύει ότι ο κ. Ανδρουλάκης κάνει για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο Μιχάλης Κατρίνης απάντησε:

«Προφανώς για να είμαι υποψήφιος θεωρώ ότι με την σημερινή ηγεσία δεν καλύπτομαι για αυτό που θέλω το ΠΑΣΟΚ ως μεγάλη παράταξη που θα κερδίσει τις εκλογές. Δεν είναι θέμα προσωπικό είναι θέμα πολιτικό.

Η στόχευση ενός ΠΑΣΟΚ που απλά ανεβάζει τα ποσοστά του 1 ή 2 μονάδες σε ένα κλειστό σύστημα το οποίο θεωρεί ότι έχουμε άπλετο χρόνο το ΠΑΣΟΚ να φτάσει μετά από δεν ξέρω πόσα χρόνια να διεκδικεί τη διακυβέρνηση είναι εκτός της δικής μου στόχευσης και εκτός της δικής μου πολιτικής φιλοσοφίας».

Parapolitika – pexels photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί