Χρ. Γιαννούλης: Τι δήλωσε για την κυβέρνηση και τα Τέμπη

Στην ολομέλεια της Βουλής

«Όλες οι μακιαβελικές, δικανικού τύπου ερωτήσεις που θέσατε στην αντιπολίτευση είναι μάταιες. Γιατί τις απαντήσεις τις ξέρετε εσείς και το Μαξίμου και ο πρωθυπουργός» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, σχολιάζοντας την παρέμβαση του υπουργού Επικρατείας, Μάκη Βορίδη, στην ολομέλεια της Βουλής, σχετικά με την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για τη σύσταση προακατατρικής επιτροπής για τα Τέμπη.

Ο κ. Γιαννούλης, στην παρέμβασή του ανέφερε ότι όλες τις απαντήσεις για όλα τα θέματα, για το τι έγινε και δεν έγινε στα Τέμπη, για την ακρίβεια στην αγορά, τις γνωρίζει το Μαξίμου και ο πρωθυπουργός και «μην προσπαθείτε διχάζοντας εντέχνως την αντιπολίτευση να οδηγηθείτε κάπου…»

Για όσα έχουν προηγηθεί, είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ «υπάρχει η κυνική, αποκαλυπτική ομολογία ενοχής της συνέντευξης του πρωθυπουργού, όπου μέσα σε δύο χρόνια εμφανίζεται με το άλλο πρόσωπο του Ιανού, του παραπλανημένου. Αλλά δεν τον πιστεύει κανείς και ειδικά η κοινωνία των πολιτών».

Ο κ. Γιαννούλης απέρριψε τις αιτιάσεις περί «χυδαιότητας» στην πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και είπε πως αυτόν τον όρο «να τον προσαρμόσετε πλέον στα πεπραγμένα και την δική σας ρητορεία». Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, είπε στον κ. Βορίδη «να μην ψάχνετε σε εμάς ρήγμα. Η στάση μας στο έγκλημα των Τεμπών είναι διαυγής και διάφανη. Αλλά έχετε μια επιλεκτική αμετροέπεια».

ΑΠΕ-ΜΠΕ/photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί