Αναμένεται να… «βουλιάξει» το Πήλιο εν όψει της 25ης Μαρτίου

Αυξημένα θα είναι τα δρομολόγια του θρυλικού τρένου του Πηλίου κατά την διάρκεια των επόμενων ημερών που περιλαμβάνουν και την αργία της 25ης Μαρτίου, λόγω του μεγάλου αριθμού επισκεπτών που επιθυμούν να ταξιδέψουν με τον μοναδικό «Μουτζούρη».

Συγκεκριμένα το τρενάκι που κάνει την διαδρομή Άνω Λεχώνια-Μηλιές και Μηλιές-Άνω Λεχώνια θα πραγματοποιήσει δρομολόγια την Παρασκευή 21/3, το Σάββατο 22/3, την Κυριακή 23/3, την Δευτέρα 24/3 και την Τρίτη 25/3.

Επιπροσθέτως και το επόμενο Σαββατοκύριακο θα γίνουν επιπλέον δρομολόγια, δηλαδή Παρασκευή 28/3, Σάββατο 29/3 και Κυριακή 30/3 λόγω της εξαιρετικά αυξημένης ζήτησης από πλευράς επισκεπτών.

Το τρένο του Πηλίου αναχωρεί από τον σιδηροδρομικό σταθμό στα Άνω Λεχώνια στις 10 το πρωί και αφού κάνει μια 15λεπτη στάση στην Άνω Γατζέα φτάνει στον σταθμό των Μηλεών, για να αναχωρήσει στις 3 μετά το μεσημέρι και πάλι προς τα Λεχώνια.

ΑΠΕΜΠΕ,Η. Παπαδημητρίου – ΦΩΤΟ:freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί