Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας Αλβανός οδηγός με κατεύθυνση προς Αθήνα πέρασε από τα διόδια, πλήρωσε, πήρε την απόδειξή του και έφυγε για τον προορισμό του.
Ωστόσο γύρω στα 50 λεπτά αργότερα επέστρεψε στο άλλο ρεύμα κυκλοφορίας, σταμάτησε και πάλι στα διόδια, έδειξε την απόδειξη ότι είχε ξαναπεράσει και δήλωσε στους έκπληκτους υπαλλήλους της εταιρίας ότι σε κάποιο σημείο πηγαίνοντας προς Αθήνα είχε…ξεμείνει η γυναίκα του, γιατί ο ίδιος την είχε ξεχάσει και είχε φύγει μετά από στάση που είχαν κάνει στο δρόμο!
Οι εργαζόμενοι, αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία για το τι συμβαίνει και έβαλαν τον οδηγό να τους εξηγήσει πως είναι δυνατόν να συνέβη κάτι τέτοιο.
Όπως τους είπε, κάποια στιγμή η γυναίκα του, η οποία σε όλο το ταξίδι κοιμόταν, του ζήτησε να σταματήσει στην άκρη για λίγο, αλλά εκείνος δεν την περίμενε να γυρίσει, έβαλε μπροστά κι έφυγε για Αθήνα!
Μετά από λίγο (βάσει του χρόνου που χρειάστηκε να επιστρέψει στα διόδια), μάλλον κοντά στην Γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου, κατάλαβε ότι…κάτι έλειπε. Το περιστατικό οι υπάλληλοι πάντως θα το θυμούνται για καιρό.
Με πληροφορίες από sinidisi. gr / photo: eurokinissi