Οι απαγορεύσεις κομμάτων και οι περιορισμοί στην ελευθερία του λόγου, με πρόσχημα τον “ρωσικό κίνδυνο”, δείχνουν το σχέδιο των αριστερών ελίτ για τον έλεγχο της Ευρώπης», υποστηρίζει το κόμμα των «Σπαρτιατών», σε σημερινή ανακοίνωσή του, με αφορμή τις ρουμανικές εκλογές.
Παράλληλα, σημειώνουν οι «Σπαρτιάτες»:
«Η περίοδος του κορονοϊού και ο woke ολοκληρωτισμός ήταν απλώς η πρόβα για το κύμα αυταρχισμού που έρχεται. Αν δεν αντιδράσουμε τώρα, σύντομα η ελευθερία θα είναι απλά μια ανάμνηση.
Καλούμε τον ελληνικό λαό σε επαγρύπνηση και αντίσταση. Η ελευθερία και η εθνική μας κυριαρχία δεν είναι διαπραγματεύσιμες. Η ώρα της δράσης είναι τώρα. Η Ελλάδα δεν ανήκει στις ελίτ που ονειρεύονται έναν ολοκληρωτικό έλεγχο της Ευρώπης, αλλά στους Ελληνες και τους Ευρωπαίους πατριώτες», καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.
ΑΠΕΜΠΕ – φωτο:eurokinissi