Η σοπράνο Anna Dennis ξεσήκωσε τα πλήθη τραγουδώντας την άρια «Queen of the Night» του Μότσαρτ σε εμπορικό κέντρο.
Η αυτοσχέδια παράσταση οργανώθηκε από την Opera North οι οποίοι προετοιμάζονται για την παραγωγή του Μαγικού Αυλού του Μότσαρτ, που ξεκινάει στις 12 Φεβρουαρίου.
Η Ντενίς βρέθηκε ακριβώς στο κέντρο του πολυσύχναστου εμπορικού κέντρου, κάνοντας την περίφημη και πολύ δύσκολη άρια να φαίνεται εύκολη με την εκπληκτική της ερμηνεία. Όσοι ήταν εκεί για ψώνια μπόρεσαν να την απολαύσουν, ενώ πολλοί από αυτούς σταμάτησαν για να την θαυμάσουν και να την απαθανατίσουν στα κινητά τους.
Οι αντιδράσεις στο διαδίκτυο ήταν πολύ θετικές, με έναν θεατή να σχολιάζει: «Οι παραστάσεις όπερας στα εμπορικά κέντρα πρέπει να είναι υποχρεωτικές! Αυτό είναι απίστευτο! Τι υπέροχη έκπληξη και δώρο για τους ανθρώπους που είχαν την τύχη να το ζήσουν αυτό. Περισσότερα, περισσότερα περισσότερα, encore!»
Ακούστε την άρια του Μότσαρτ – “Βασίλισσα της νύχτας” Ο μαγικός αυλός- και στην ταινία Amadeus:
(photo: pixabay)