Η πρώτη εμφάνιση του Tom Holland ως Τηλέμαχος γίνεται viral

Η εμφάνιση του Tom Holland από την ταινία Οδύσσεια του Κρίστοφερ Νόλαν πυροδότησε ενθουσιασμό για το έπος του 2026.

Το πολυαναμενόμενο έπος του Κρίστοφερ Νόλαν, Η Οδύσσεια, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με τα γυρίσματα να συνεχίζονται στην Πελοππόνησο. Τα γυρίσματα γίνονται στον Ακροκόρινθο αλλά και στη Μεσσηνία κοντά στην Πύλο, το κάστρο της Μεθώνης και στην Βοϊδοκοιλιά.

Ενώ το καστ παραμένει σε μεγάλο βαθμό κρυφό, έχει επιβεβαιωθεί ότι ο Ματ Ντέιμον θα υποδυθεί τον Οδυσσέα. Τώρα, οι φωτογραφίες του Tom Holland, που έγιναν viral την Τετάρτη, δείχνουν τον ηθοποιό σε ένα ξύλινο σκάφος αρχαίου στυλ μαζί με τον Νόλαν και άλλα μέλη του πληρώματος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Holland θα υποδυθεί τον Τηλέμαχο, τον γιο του Οδυσσέα, ο οποίος ξεκινά το δικό του ταξίδι περιμένοντας την επιστροφή του πατέρα του.

Η «Οδύσσεια» αναφέρεται ότι είναι η πιο ακριβή ταινία του Νόλαν, με προϋπολογισμό 250 εκατομμυρίων δολαρίων. Τα γυρίσματα πρόκειται να συνεχιστούν μέχρι τα τέλη Απριλίου σε Ελλάδα, Μαρόκο και Ιταλία.

Η Οδύσσεια.” Βγαίνει στους κινηματογράφους στις 17 Ιουλίου 2026 μέσω της Universal.

Δείτε τις ΦΩΤΟ ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ

photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί