Η βασίλισσα Καμίλα υποδέχθηκε στα Ανάκτορα του Μπάκινγχαμ την Βικτόρια Μπέκαμ(vid)

Η Βικτόρια Μπέκαμ συνάντησε την βασίλισσα Καμίλα κατά τη διάρκεια μιας δεξίωσης όπου ήταν καλεσμένη στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Στις 11 Μαρτίου, η σχεδιάστρια μόδας και τραγουδίστρια των Spice Girls χαιρέτισε την 77χρονη βασίλισσα, σε μια δεξίωση στο παλάτι για τον εορτασμό της 15ης επετείου του Φεστιβάλ Women of the World (WOW). Η βασίλισσα Camilla έχει υποστηρίξει το WOW από την έναρξή του το 2010 και φιλοξένησε το πάρτι του παλατιού.

Όπως φαίνεται σε ένα βίντεο που μοιράστηκε στο X η ρεπόρτερ Rebecca English, η 50χρονη Βικτόρια Μπέκαμ υποκλίθηκε στη βασίλισσα όταν την συνάντησε στη βασιλική δεξίωση.

“Βικτώρια, χαίρομαι που σε βλέπω. Απόλαυσες το ιταλικό δείπνο στο Χάιγκροβ; Ήταν πολύ διασκεδαστικό”, ρώτησε η βασίλισσα Καμίλα την καλεσμένη της. Η βασιλική οικογένεια αναφερόταν στο ιταλικής έμπνευσης δείπνο που παρέθεσε εκείνη και ο βασιλιάς Κάρολος στο Highgrove House, το εξοχικό του, στις 7 Φεβρουαρίου, στο οποίο παρευρέθηκαν η σχεδιάστρια και ο σύζυγός της, Ντέιβιντ Μπέκαμ .

«Ήταν πολύ διασκεδαστικό, σας ευχαριστώ πολύ», είπε η Μπέκαμ για το δείπνο Highgrove, στο οποίο παρευρέθηκαν επίσης ο Stanley Tucci , η Helen Mirren και ο Ιταλός Πρέσβης στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η βασίλισσα έκλεισε τη συνομιλία λέγοντας: «Όλα ήταν καλά, σας ευχαριστώ πολύ που ήρθατε».

Οι Μπέκαμ βλέπουν πολλούς βασιλικούς της Βρετανίας τους τελευταίους μήνες, καθώς ο Ντέιβιντ και η Βικτώρια ήταν επίσης στο επίσημο δείπνο στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ προς τιμήν του Εμίρη του Κατάρ κατά την επίσημη επίσκεψή του τον Δεκέμβριο του 2024. Η εμφάνιση του ζευγαριού δεν είχε ανακοινωθεί εκ των προτέρων, κάνοντας την παρουσία τους έκπληξη για τους βασιλικούς παρατηρητές.

photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί