Άγριο ξύλο οπαδών στην Κολομβία! Διακόπηκε οριστικά ο αγώνας – Βίντεο

O αγώνας της Ατλέτικο Νασιονάλ με την Ατλέτικο Τζούνιορ διεκόπη μετά από μια τρομακτική συμπλοκή στις εξέδρες που άφησε πίσω της τουλάχιστον 20 τραυματίες.

Ο αγώνας για την 10η αγωνιστική της Πριμέρα Α του πρωταθλήματος της Κολομβίας κατέληξε σε χάος στο δεύτερο ημίχρονο, με την αστυνομία να παρεμβαίνει για να σταματήσει την αναταραχή του πλήθους.

Σύμφωνα με αναφορές της κολομβιανής ομάδας Caracol Radio Medellin , οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε κοντινά ιατρικά κέντρα.

Το πρακτορείο ανέφερε επίσης ότι μαχαίρια είχαν εισαχθεί στο παιχνίδι για να χρησιμοποιηθούν για να επιτεθούν σε αντιπάλους.

Μερικοί από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν στο κάτω μέρος του γηπέδου για να τους περιθάλψει ο Ερυθρός Σταυρός, σύμφωνα με το El Colombiano .

Η Νασιονάλ, υπό τη διαχείριση του πρώην παίκτη της Σέλτικ, Εφραίν Χουάρες, προηγήθηκε με 2-0 πριν διακοπεί το παιχνίδι.

Το δεύτερο γκολ τους φάνηκε να πυροδότησε τις μάχες μεταξύ των αντίπαλων οπαδών.

Πολλοί έτρεξαν στις εξόδους, ενώ κάποιοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ το παιχνίδι διεκόπη στο 55ο λεπτό με το γήπεδο να εκκενώνεται από την αστυνομία.

Ο Γραμματέας Ασφάλειας της περιοχής, Μεντεγίν, Manuel Villa, δήλωσε: “Το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι μια γιορτή ειρήνης και η κουλτούρα του ποδοσφαίρου είναι μια συλλογική δέσμευση.

Αλλά αν κάποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό, δεν έχει θέση σε αυτή τη γιορτή: όσοι μεταμφιέζονται σε οπαδούς που δημιουργούν αυτές τις καταστάσεις και ενεργούν εκτός νόμου δεν είναι οπαδοί, αλλά εγκληματίες και πρέπει να αντιμετωπίζονται ως τέτοιοι. Ανεύθυνοι!”

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί