Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Απόστολος Χρήστου – Θερμή υποδοχή στην ελληνική αποστολή(vid)

Με τα μετάλλια κρεμασμένα στο στήθος και υπερήφανοι για την επιτυχία τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες επέστρεψαν από το Παρίσι οι «χάλκινοι» Ολυμπιονίκες στην κωπηλασία, Πέτρος Γκαϊδατζής, Αντώνης Παπακωνσταντίνου και οι Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού. Λίγη ώρα αργότερα, η ελληνική τορπίλη της πισίνας Απόστολος Χρήστου, έφτανε στην Αθήνα χαμογελώντας και κρατώντας το ασημένιο μετάλλιο. Ο […]

Με τα μετάλλια κρεμασμένα στο στήθος και υπερήφανοι για την επιτυχία τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες επέστρεψαν από το Παρίσι οι «χάλκινοι» Ολυμπιονίκες στην κωπηλασία, Πέτρος Γκαϊδατζής, Αντώνης Παπακωνσταντίνου και οι Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού. Λίγη ώρα αργότερα, η ελληνική τορπίλη της πισίνας Απόστολος Χρήστου, έφτανε στην Αθήνα χαμογελώντας και κρατώντας το ασημένιο μετάλλιο.

Ο Απόστολος Χρήστου μοίρασε χαρά στους Έλληνες, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στα 200 μέτρα ύπτιο. Με την επιστροφή του στην Αθήνα, ο Ολυμπιονίκης έλαβε την ανταπόδοση: αποθέωση και λατρεία από τον κόσμο.

Η Εθνική ομάδα κολύμβησης επέστρεψε στην Αθήνα χτες βράδυ και ο Απόστολος Χρήστου ήταν το κεντρικό πρόσωπο. Δεκάδες άνθρωποι τον αντιλήφθηκαν και θέλησαν να φωτογραφηθούν μαζί του και να τον συγχαρούν.

Λίγο νωρίτερα έφτασαν στο Ελευθέριος Βενιζέλος και τα πληρώματα της κωπηλασίας. Ξεχώρισαν οι χάλκινοι Ολυμπιονίκες Πέτρος Γκαϊδατζής και Αντώνης Παπακωνσταντίνου και οι Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού.

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ από τον τηλεοπτικό σταθμό του MEGA

megatv / photo: eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί