Γιούχαραν στο γήπεδο τον Ολλανδό αθλητή που καταδικάστηκε για βιασμό ανήλικης(vid)

Το γιουχάρισμα των θεατών αντιμετώπισε στον πρώτο αγώνα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Ολλανδός αθλητής του μπιτς βόλεϊ Στέφεν βαν ντε Φέλντε που έχει καταδικαστεί για βιασμό μιας 12χρονης Βρετανίδας.

Ο Ολλανδός αθλητής αποδοκιμάστηκε από το πλήθος ενώ έχασε τον πρώτο αγώνα του. Οι αποδοκιμασίες ακούστηκαν στο κατάμεστο στάδιο όταν ο 29χρονος πήγε στο γήπεδο στο πάρκο Champs de Mars κάτω από τον Πύργο του Άιφελ, αγωνιζόμενος εναντίον των Ιταλών Alex Ranghieri και Adrian Carambula με παρτενέρ τον 23χρονο Matthew Immers.

Ο Στέφεν βαν ντε Φέλντε, ο οποίος και πάλι αποδοκιμάστηκε καθώς παρουσιάστηκε στο κοινό για το ολυμπιακό του ντεμπούτο, και ο συναθλητής του έχασαν 2-1 από τους Ιταλούς αντιπάλους τους.

Ο αθλητής φάνηκε να αγνοεί την αρνητική υποδοχή του κοινού.

Ο 29χρονος καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης το 2016, αφού δήλωσε ένοχος για τον βιασμό ενός 12χρονου κοριτσιού από τη Βρετανία τον Αύγουστο του 2014, όταν εκείνος ήταν 19 ετών.

Το 2016 δήλωσε ένοχος σε τρεις κατηγορίες βιασμού παιδιού. «Έκανα αυτή την επιλογή στη ζωή μου όταν δεν ήμουν έτοιμος. Ήμουν κατά κάποιον τρόπο χαμένος και τώρα έχω πολύ περισσότερη εμπειρία ζωής», δήλωσε ο Στέφεν βαν ντε Φέλντε έναν χρόνο μετά την αποφυλάκισή του.

Από το 2022 ο 29χρονος είναι παντρεμένος με μία Γερμανίδα παίκτρια του μπιτς βόλεϊ που έχει εκπαιδευτεί ως αστυνομικός και έχουν αποκτήσει έναν γιο 2 ετών.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

(Με πληροφορίες από enikos. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί