«Η Αγγλία εξευτελίστηκε από την Ελλάδα»! Τι γράφουν τα αγγλικά ΜΜΕ για το έπος του Γουέμπλεϊ

Μια ολοκληρωτική εμφάνιση της Εθνικής στο Γουέμπλεϊ, βασισμένη στο σύγχρονο ποδόσφαιρο της πίεσης μπροστά και των συνεχών τρεξιμάτων!

Μια Εθνική πολλά υποσχόμενη υπέταξε την Αγγλία στο σπίτι της και το σκορ θα μπορούσε να είναι πολύ υψηλότερο!

Η νίκη αφιερώθηκε στον Μπάλντοκ, ο οποίος δεν είναι πια στην ζωή!

Η Εθνική του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανάγκασε τα βρετανικά ΜΜΕ να υποκλιθούν σε αυτό το ρεσιτάλ που δόθηκε στο Λονδίνο με 5000 Έλληνες οπαδούς να μην πιστεύουν στα μάτια τους και τους Άγγλους αντίθετα να αποχωρούν από το γήπεδο, αφήνοντας κενά τα κόκκινα καθίσματα του θρυλικού γηπέδου της Ευρώπης!

Το 2004 οι Άγγλοι και όχι μόνο είχαν εκφραστεί με ειρωνικά σχόλια απενάντι σε ένα διαφορετικό ρεσιτάλ τότε -αμυντικογενές αλλά με στοχευμένες φαρμακερές επιθέσεις- εκείνο της «αλεπούς» των πάγκων, Ότο Ρεχάγκελ, ο οποίος με τα «υλικά» που είχε τότε και με όπλο τον «αιφνιδιασμό», καθώς κανείς δεν υπολόγιζε την Εθνική, πήρε το ευρωπαϊκό κύπελλο, κάτι που η Αγγλία δεν έχει καταφέρει ποτέ!

Αυτή την φορά οι Άγγλοι, όμως, υποκλίθηκαν, καθώς η Εθνική έχει το υλικό να παίξει σύγχρονο ποδόσφαιρο, και μάλιστα υπάρχουν ακόμα νεώτεροι παίκτες για το κέντρο, που αν αναβαθμιστούν από την Ελπίδων στην Ανδρών, θα καλύψουν τα όποια κενά, δημιουργώντας ένα συμπαγές σύνολο! «Ταπείνωση από την Ελλάδα που άξιζε την νίκη», έγραφαν Βρετανοί χρήστες στο διαδίκτυο!

Ενδεικτικά έγραψαν βρετανικά ΜΜΕ:

  • Ο Guardian γράφει: «Η Ελλάδα έκανε ιστορική νίκη επί της Αγγλίας», τονίζοντας πως η Ελλάδα το άξιζε! 
  • Το Athletic γράφει στο X: «Γράφτηκε ιστορία στο Γουέμπλεϊ καθώς η Ελλάδα σημείωσε την πρώτη της νίκη επί της Αγγλίας. Ο Jude Bellingham φαινόταν να έχει σώσει την ισοπαλία για την ομάδα του Lee Carsley, αλλά το χτύπημα του Βαγγέλη Παυλίδη στο 94ο λεπτό έφερε μια περίφημη νίκη για την χώρα του.
  • BBC: Η Ελλάδα πήρε μια νίκη που άξιζε
  • Skysports: Τα δύο γκολ του Βαγγέλη Παυλίδη χάρισε στην Ελλάδα μια νίκη που άξιζε με 2-1 στο Nations League στο Γουέμπλεϊ.
  • The Standart: Οι αποφάσεις του Lee Carsley πλήττουν τις ελπίδες μόνιμης εργασίας του καθώς η δυσλειτουργική Αγγλία εξευτελίστηκε από την Ελλάδα

Photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί