Η κόρη του Τζόκοβιτς γεμάτη περηφάνια καμαρώνει τον πατέρα της στις κερκίδες(vid)

Με μία σημαία της Σερβίας στα χέρια, η κόρη του Νόβακ Τζόκοβιτς Τάρα, παρευρέθηκε στο γήπεδο «Philippe-Chatrier», για να θαυμάσει τον πατέρα της να παίζει τένις στους Ολυμπιακούς αγώνες από τις κερκίδες.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς εκτός από ένας εξαιρετικός τενίστας είναι και ένας εξαιρετικός πατέρας δύο παιδιών, κάτι που αποδείχθηκε για ακόμη μία φορά από τον τρόπο που η κόρη του τον κοίταζε να αγωνίζεται.

Η 7χρονη Τάρα δεν θα μπορούσε για κανένα λόγο να λείπει από το πλευρό του πατέρα της στο Παρίσι, καθώς άφησε τις καλοκαιρινές διακοπές της και τον ακολούθησε για να τον δει να παίζει στο γήπεδο.

Μόλις ξεκίνησε ο αγώνας του πατέρα της με τον Ναδάλ (τον οποίο κέρδισε 2-0), άρχισε να τον παρακολουθεί γεμάτη θαυμασμό, και να ζητωκραυγάζει κάθε φορά που πετύχαινε κάποιον σημαντικό πόντο.

Φορώντας ένα μαύρο χαριτωμένο φουστάνι και ένα λευκό καπέλο, φαίνεται να σηκώνεται στις μύτες των ποδιών της και να κουνάει περήφανα την σερβική σημαία για να εμψυχώσει τον πατέρα της.

Ο Σέρβος πρωταθλητής μαζί με την Γελένα Ρίστιτς απέκτησαν το 2014 το πρώτο τους παιδί, Στέφαν, ενώ 3 χρόνια αργότερα ήρθε στη ζωή τους και η μονάκριβή τους Τάρα, τα δυο παιδιά του που λατρεύει όπως έχει δηλώσει κατά καιρούς.

Στο παρελθόν ο Τζόκοβιτς είχε δηλώσει:

«Όταν τα κοιτάω, είμαι τόσο ευγνώμων που είμαι πατέρας δύο αγγέλων, που μάλιστα αγαπούν το τένις. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να είμαι προπονητής του γιου μου, αλλά θα είμαι δίπλα του αν θέλει να το κυνηγήσει».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

(Με πληροφορίες από newsit. gr / photo: epa-ansa)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί