Ο 13χρονος που έχει ήδη 2.20μ. ύψος – Το φαινόμενο του μπάσκετ γίνεται viral στο διαδίκτυο

Τα πλάνα του καναδικού φαινομένου του μπάσκετ Jeremy Gohier, ο οποίος στα 13 του έχει ήδη 2.20 μέτρα ύψος, έχουν γίνει viral στο διαδίκτυο.

Ο Jeremy Gohier δεν είναι ο μέσος 13χρονος έφηβος. Είναι ήδη αρκετά ψηλότερος από τον μέσο παίκτη του ΝΒΑ (1,98 μέτρα), επομένως συνήθως κάνει σύντομα παιχνίδια με τους έφηβους αντιπάλους του, μπλοκάρει σουτ χωρίς κόπο και κινείται στο γήπεδο χωρίς κανείς να μπορεί να τον σταματήσει.

Οι αθλητικές ικανότητες και μπασκετικές του ικανότητες είναι εντυπωσιακές κάονοντας τους πάντες να μιλούν γι’ αυτόν αυτές τις μέρες. Στα στιγμιότυπα των βίντεο που κάνουν τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ο Gohier φαίνεται τόσο κυρίαρχος που δεν μπορείτε παρά να αισθάνεστε λίγο άσχημα που τα παιδιά πρέπει να παίξουν εναντίον του.

Το νεαρό φαινόμενο είναι εγγεγραμμένο στο πρόγραμμα Sport-Études στο γυμνάσιο Georges-Vanier, αλλά οι άνθρωποι μιλούν ήδη για το πολλά υποσχόμενο μέλλον του, καθώς έχει τη δυνατότητα να είναι κορυφαίος στην κατηγορία I όταν γίνει κατάλληλος για μπάσκετ κολεγίου.

Ο Gohier απέχει ακόμα πολύ από το να φτάσει στο NBA, αλλά έχει ήδη εξασφαλίσει μια επιχορήγηση FACE από την Petro-Canada, η οποία υποστηρίζει πολλά υποσχόμενους Καναδούς αθλητές. Θα του επιτρέψει να συμμετάσχει σε τουρνουά σε όλη τη Βόρεια Αμερική όπου εκεί θα μπορούν πραγματικά να μετρήσουν τις δεξιότητες και τις δυνατότητές του.

photo: epa-pa

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί