Ο επικός διάλογος του Τσιτσιπά με δημοσιογράφο για μια…βεντάλια – Βίντεο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην Ασία, είχε έναν επικό διάλογο με τον δημοσιογράφο που καθόταν απέναντί του.

Προσπαθούσε να θυμηθεί τη λέξη «βεντάλια» στα αγγλικά και προσπάθησε να την περιγράψει…Ο δημοσιογράφος με τους συνεργάτες του, του είπαν πως λέγεται «fan» στα αγγλικά, όμως εκείνος δεν τους πίστευε.

«Δεν λέγεται έτσι. Πως λέγεται αυτό το ασιατικό ξύλινο που ανοίγει και κλείνει;» τους είπε και επέμειναν ότι λέγεται fan.

«Οχι, έτσι λέγεται ο ανεμιστήρας (electric fan)» επέμεινε ο Τσιτσιπάς, με εκείνους να του εξηγούν ότι και η βεντάλια λέγεται έτσι.

Τελικά αναγκάστηκε να το αποδεχθεί γελώντας, αφού παραδέχτηκε πως δεν το γνώριζε.

Στη συνέντευξη, ο Έλληνας τενίστας επιβεβαίωσε πως θα συνεχίσει μέχρι το τέλος της σεζόν με προπονητή τον Δημήτρη Χατζηνικολάου, τον οποίο θα κρατήσει και στην έναρξη της νέας χρονιάς.

«Είναι ο προπονητής μου για το υπόλοιπο της σεζόν και για τη νέα χρονιά, το έχουμε αποφασίσει», δήλωσε στο Tennis TV. «Δεν θα αλλάξει αυτό για την ώρα, έχω πάρει αυτή την απόφαση. Είναι ο άνθρωπος στον οποίο έχω απόλυτη εμπιστοσύνη για να είναι δίπλα μου» τόνισε.

(Με πληροφορίες από iefimerida.gr / photo: intime)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί