Ο Ρονάλντο έφτιαξε το δικό του κανάλι στο YouTube φτάνοντας τους 2,2 εκατομ συνδρομητές σε χρόνο ρεκόρ(vid)

Ο Ρονάλντο θα δώσει πληροφορίες για τη ζωή του και άλλα πράγματα στο νέο κανάλι.


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε το δικό του κανάλι στο YouTube και έχει φτάσει ήδη τους 2,2 εκατ. συνδρομητές μέσα σε λίγες ώρες. Το όνομα της σελίδας του είναι UR Cristiano και διαθέτει το δικό του λογότυπο με την υπογραφή του – με το UR να μοιάζει με τα αρχικά του CR ακολουθούμενο από ένα κουμπί αναπαραγωγής.

Κατά τη διάρκεια μιας διαφήμισης, ο παίκτης επιβεβαίωσε ότι θα ξεκινήσει το κανάλι του στο YouTube. Ο επιθετικός θα βρίσκεται πλέον πίσω από την κάμερα. Ο Πορτογάλος θρύλος θα δείχνει την καθημερινότητά του σε βίντεο όπως το να παίζει παιχνίδια με την κοπέλα του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, το περιεχόμενο πίσω από τα παρασκήνια, και να αντιμετωπίζει προκλήσεις.

Αποκάλυψε επίσης ότι θα δείξει περισσότερα πράγματα για την οικογένειά του, την εκπαίδευση και τις επιχειρήσεις του, ενώ θα πάρει και συνέντευξη από καλεσμένους έκπληξη.

Ο Ρονάλντο είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που κάνω αυτό το έργο να ζωντανέψει. Ήταν στο μυαλό μου εδώ και πολύ καιρό αλλά επιτέλους έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε πραγματικότητα.

«Πάντα μου άρεσε να έχω μια τόσο δυνατή σχέση με θαυμαστές στα κοινωνικά δίκτυα και το κανάλι μου στο YouTube θα μου δώσει μια ακόμη μεγαλύτερη πλατφόρμα για να το κάνω και θα μάθουν περισσότερα για εμένα, την οικογένειά μου και τις απόψεις μου για πολλά διαφορετικά θέματα.

«Ανυπομονώ επίσης να μοιραστώ συζητήσεις με καλεσμένους που αναμφίβολα θα εκπλήξουν τον κόσμο! Το κανάλι βγήκε ζωντανά το απόγευμα της Τετάρτης, με το βιογραφικό να λέει στους θαυμαστές «SIUUUbscribe και μπείτε στην οικογένεια του CR7».

Μέχρι στιγμής έχει δημοσιεύσει 11 βίντεο μεγάλης διάρκειας στο κανάλι του στο YouTube. Αποτελείται από το «Meet Georgina», ένα βίντεο με τον γιο του και ένα βίντεο «Αυτό ή Εκείνο» όπου έπρεπε να επιλέξει μεταξύ του Michael Jordan και του Tiger Woods καθώς και του Rafael Nadal και του Novak Djokovic.

Ακόμη και ένα βίντεο με τον Ρονάλντο και την Τζορτζίνα να κάνουν το Mr & Mrs Quiz. Στη συνέχεια υπαινίσσεται την επιβεβαίωση του γάμου του με την λαμπερή Ισπανίδα μοντέλο Τζορτζίνα. Ο παίκτης την παρουσιάζει ως σύζυγό του στο βίντεο και οι δύο απεικονίζονται φορώντας δαχτυλίδια.

Ο Ρονάλντο θα είναι ένας ακόμη κορυφαίος ποδοσφαιριστής που άνοιξε το κανάλι του στο YouTube. Πολλοί άλλοι τέτοιοι παίκτες σταρ έχουν κάνει το ίδιο αλλά μετά την αποχώρησή τους. Θα έχει ενδιαφέρον ποιον θα φέρει καλεσμένους στο κανάλι του ο πρώην σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης . Έχει ήδη μια τεράστια βάση θαυμαστών στα social media. Οι υποστηρικτές θα ανυπομονούν να δουν τα βίντεό του.

Δείτε ΕΔΩ

photo: epa-epa

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί