Οι χορευτικές κινήσεις αλά Ζορμπά του Τζόκοβιτς πριν παίξει κόντρα στον Ιωάννη Ξυλά! Βίντεο

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μοιράστηκε ένα βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα λίγο πριν τους αγώνες Σερβίας - Ελλάδας στο Davis Cup, όπου δείχνει τις χορευτικές του δεξιότητες πάνω σε έναν διάδρομο γυμναστικής με μουσική υπόκρουση τον Ζορμπά!

Ο κορυφαίος τενίστας Νόλε, έπαιξε χθες ενάντια στον νεαρό Έλληνα τενίστα Ιωάννη Ξυλά ο οποίος είναι το νούμερο 770 στην τελική κατάταταξη του τένις και πήρε εύκολα την νίκη. Μάλιστα ο Έλληνας τενίστας είπε πως ήταν όνειρο ζωής για εκείνον να παίξει με αυτό το παγκόσμιο φαινόμενο του τένις.

Η Σερβία κληρώθηκε να παίξει με την Ελλάδα στον Αγώνα του 1ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Davis Cup 2024. Στον εναρκτήριο αγώνα ενάντια στον Ξυλά πέτυχε άνετη νίκη με 6-0, 6-1.

Λίγο πριν τον αγώνα, ο Τζόκοβιτς ανέβασε στο story του στο ίνσταγκραμ ένα χιουμοριστικό βίντεο να εξασκείται επάνω στο διάδρομο γυμναστικής επιδεικνύοντας τις χορευτικές του φιγούρες με ελληνική μουσική υπόκρουση και συγκεκριμένα τον Ζορμπά.

Δείτε το εκπληκτικό στιγμιότυπο

ΕΔΩ

Σε κάποια στιγμή του αγώνα ανάμεσα στους δύο, ο Ιωάννης Ξυλάς κέρδισε ένα game από τον Τζόκοβιτς και το κοινό της Σερβίας άρχισε να τον επευφημεί για να του δώσει κουράγιο με εκείνον να χαμογελάει. Αργότερα είπε στους δημοσιογράφους ότι πιστεύει πως ο Τζόκοβιτς του χάρισε το game!

Δείτε το στιγμιότυπο

ΕΔΩ

photo: epa-epa

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί