ΠΑΟΚ – Γαλατάσαραϊ: Η “υποδοχή” των Τούρκων με πανό για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης και οι αποδοκιμασίες!(vid)

Η ελληνοτουρκική «μάχη» του ΠΑΟΚ με την Γαλατάσαραϊ έγινε σε τεταμένο κλίμα, με τους οπαδούς της τουρκικής ομάδας να εμφανίζουν ένα προκλητικό πανό, μπροστά στους φίλους του ΠΑΟΚ.

Ο “Δικέφαλος” του Βορρά πάλεψε γενναία ωστόσο δεν κατάφερε να νικήσει, με το σκορ να κλείνει 3-1.

Οι οπαδοί της Γαλατάσαραϊ υποδέχθηκαν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο «Αλί Σαμί Γεν» με ένα προκλητικό πανό(ΕΔΩ) που αναφερόταν στην Άλωση της Κωνσταντινούπολης το 1453.

Το συγκεκριμένο πανό εμφανίστηκε και μέσα στις εξέδρες του γηπέδου της Γαλατάσαραϊ. Μάλιστα μετά τους ελέγχους που έκαναν οι Τούρκοι αστυνομικοί στα πούλμαν που μετέφεραν οπαδούς του ΠΑΟΚ, τους αφαίρεσαν τις σημαίες της Ελλάδας αλλά και της Μακεδονίας με το σήμα της Βεργίνας.

Οι Τούρκοι οπαδοί δεν έμειναν μόνο στην ανάρτηση του πανό αλλά θέλησαν να δώσουν και συνέχεια στην ένταση που είχε προηγηθεί στο διαδίκτυο με αφορμή μια ανάρτηση του ΠΑΟΚ στο Instagram.

Αυτό που εξόργισε τους Τούρκους ήταν η λεζάντα της δημοσίευσης, στην οποία υπήρχε η λέξη «Κωνσταντινούπολη» και όχι το «Istanbul»! Συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ έκανε μια ανάρτηση στον ονομάζοντας το ταξίδι του ως «ο δρόμος για την Κωνσταντινούπολη».

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Οι Τούρκοι μετά από όλα αυτά έδειξαν έντονες αποδοκιμασίες όταν έμπαιναν οι παίκτες του ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδο! Όμως μέσα βρίσκονταν και εκατοντάδες Θεσσαλονικείς, οπαδοί του ΠΑΟΚ που πήγαν να υποστηρίξουν την ομάδα φτάνοντας με πούλμαν στην Κωνσταντινούπολη.

Δείτε το γιουχάισμα των οπαδών της Φενέρ


(Με πληροφορίες από newsit. gr / photo: eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί