Παραπληγικός γράφει ιστορία – Φόρεσε εξωσκελετό και μετέφερε την Ολυμπιακή φλόγα στη Γαλλία(vid)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με τον αθλητή Κεβίν Πιετ, ανάπηρο από τη μέση και κάτω, να περπατά ξανά με εξωσκελετό, κρατώντας την Ολυμπιακή φλόγα.

Το βίντεο με τον αθλητή του τένις να μεταφέρει την Ολυμπιακή φλόγα έχει συγκεντρώσει πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές.

Ο Γάλλος αστέρα του τένις Kevin Piette πριν από 10 χρόνια υπέστη ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που του στέρησε την ικανότητα να περπατάει, αλλά αυτό φαίνεται δεν ήταν αρκετό για να τον εμποδίσει να κάνει «θαύματα» στη ζωή του.

Χρησιμοποιεί αναπηρικό αμαξίδιο σε καθημερινή βάση, ωστόσο κάποιες μέρες φοράει έναν εξωσκελετό υψηλής τεχνολογίας, με τη βοήθεια της εταιρείας Wandercraft, με την οποία συνεργάζεται ο αθλητής εδώ και κάποια χρόνια.

Στο βίντεο, οι άνθρωποι γύρω του ξεσπούν σε επευφημίες και τον υποστηρίζουν. Με αυτόν τον εξοπλισμό, ο Πιετ μπορεί να σηκώνεται στα πόδια του, να κάνει βήματα και να πραγματοποιεί καθημερινές εργασίες.

Μεταφέροντας την Ολυμπιακή φλόγα, ο Πιετ εμπνέει και άλλους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και να υποστηρίξουν την τεχνολογική καινοτομία για τα Άτομα με Αναπηρία.

Μια συγκινητική λεπτομέρεια στο βίντεο είναι το χαμόγελο που απλώνεται σιγά-σιγά στο πρόσωπο του Πιέτ όσο συνειδητοποιεί ότι καταφέρνει να μεταφέρει την Ολυμπαική Φλόγα.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024, ο Κεβίν Πιετ είναι η προσωποποίηση της αφοσίωσης στην επίτευξη ενός σκοπού.

(Με πληροφορίες από iefimerida. gr / photo: eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί