Σαουδάραβας ποδοσφαιριστής έπεσε από το μπαλκόνι του εξοχικού του στο Ντουμπάι – Υποψίες για εγκληματική ενέργεια

Ο Σαουδάραβας ποδοσφαιριστής Fahad Al-Muwallad φέρεται να βρίσκεται στην εντατική αφού έπεσε από το μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου του εξοχικού του στο Ντουμπάι.

Οι αρχές παρακολουθούν την κατάστασή του καθώς νοσηλεύεται σε τοπικό νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το Dubaieye1038, ο Fahad Al-Muwallad τραυματίστηκε μετά το περιστατικό στο σπίτι του στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Η αστυνομία ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσε, ανέφερε η αστυνομία του Ντουμπάι.

Σε δήλωση το βράδυ του Σαββάτου, το Γραφείο Μέσων Ενημέρωσης του Ντουμπάι ανέφερε: «Η Γενική Διοίκηση της Αστυνομίας του Ντουμπάι ανακοίνωσε ότι ο Σαουδάραβας ποδοσφαιριστής Fahad Al-Muwallad ενεπλάκη σε ατύχημα ενώ βρισκόταν σε σύντομες διακοπές στο Ντουμπάι, πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού του στον δεύτερο όροφο. . Οι πρώτες έρευνες αποκάλυψαν ότι το ατύχημα συνέβη ενώ βρισκόταν στο μπαλκόνι».

Πρόσθεσαν ότι ο Al-Muwallad παραμένει στην εντατική, όπου οι ιατρικές ομάδες παρέχουν την απαραίτητη θεραπεία. Οι έρευνες συνεχίζονται και τα αποτελέσματα θα κοινοποιηθούν στις αρμόδιες αρχές μόλις ολοκληρωθούν.

Η σαουδαραβική εφημερίδα Αλ-Μαντίνα αναφέρθηκε σε «υποψίες εγκληματικής ενέργειας», επικαλούμενη «καλά ενημερωμένες πηγές».

Ο Al-Muwallad, 30 ετών, παίζει στην ομάδα της Σαουδικής Pro League, Al-Shabab.

Σύμφωνα με το Transfermarkt, ο εξτρέμ, ο οποίος εντάχθηκε στην Al-Shabab στις 28 Αυγούστου 2022, έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2025.

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί