Συγχαρητήριες αναρτήσεις Μητσοτάκη και Δένδια για τα χάλκινα μετάλλια στην κωπηλασία

«Τρίτωσε το καλό! Το ελληνικό δίδυμο της κωπηλασίας, στο βάθρο των Ολυμπιονικών. Συγχαρητήρια στον Πέτρο Γκαϊδατζή και τον Αντώνη Παπακωνσταντίνου για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου!»,

αναφέρει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συγχαρητήρια ανάρτησή του για το χάλκινο των δύο αθλητών.

Σε ξεχωριστή ανάρτησή του για τις Κοντού – Φίτσιου αναφέρει: «Ακόμα ένα μετάλλιο για την ελληνική κωπηλασία! Θερμά συγχαρητήρια στη Μιλένα Κοντού και τη Ζωή Φίτσιου για το χάλκινο μετάλλιο!».

Με αναρτήσεις του στον προσωπικό λογαριασμό του στο “Χ” ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας σχολίασε τις νέες επιτυχίες των Ελλήνων Ολυμπιονικών, αυτή τη φορά στην κωπηλασία , στην πρώτη συμμετοχή τους σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Έγραψε σχετικά: «Ακόμη μία θέση στο βάθρο για Έλληνες αθλητές, στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι. Συγχαρητήρια στον Αντώνη Παπακωνσταντίνου και τον Πέτρο Γκαιδατζή για το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών, στην κωπηλασία».

Σε νεώτερη ανάρτηση του σχολίασε: «Νέα επιτυχία στην κωπηλασία με το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών. Συγχαρητήρια στη Μιλένα Κοντού και τη Ζωη Φίτσιου!»

ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί